"Beşiktaş bitti demeden bitmez"

"Beşiktaş bitti demeden bitmez"

UEFA Avrupa Ligi'nin 5. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Sarpsborg'u muhteşem bir geri dönüşle mağlup etti. Fanatik Gazetesi Beşiktaş muhabiri Orhan Yıldırım maçı değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - İşte Orhan Yıldırım'ın bugünkü köşe yazısı:

"Avrupa’da tamam, ya da devam niteliği taşıyan maç büyük heyecan yarattı. Devreyi iki farklı geride tamamlayan Kartal, ikinci yarı eşitliği buldu. Bununla yetinmeyen temsilcimiz, gecenin yıldızı Lens ile son dakikada galibiyete uçup gruptan çıkma kapısını ardına kadar araladı.

Altı dakikada teslim oldu

Eksik çok. Hava buz. Yağmur fena.. Hepsine tamam. Ama Beşiktaş böylesine kritik bir maçın 47’nci saniyesinde gol yemez. Hadi kaza kurşunu. Altı dakika içinde skoru 2-0’a götürmez. Hem de öyle bir gol ki. Heintz yarı alanın ortasından vuruyor, Karius, sadece bakıyor.

Bambaşka Kartal

İkinci yarı sahada çok farklı Beşiktaş vardı. Her türlü risk alan ekibimiz, sağlı sollu ataklar ile baskı kurdu. Norveç ekibi de, tuzağa düşüp; skoru koruma yolunu tercih etti. İşte tam oyunun gidip geldiği anlarda, Lens sahne aldı. 62’de uzaktan çok şık gole imza atan Hollandalı, 66’da Love’e asist yaptı: 2-2

Lens sırtladı

Geldiği günden beri performansı tartışılan Lens, takımı sırtlamasını bildi. İki gol ve bir asist ile oynayıp soğuk Norveç gecesinde herkesin içini ısıttı. Güneş’in ekibi bu galibiyet ile Avrupa’da kaldı.."

Etiketler :