Beşiktaş-Boluspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş-Boluspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam oynanacak Beşiktaş-Bolu maçı hangi kanalda saat kaçta canlı yayınlanacak?

Ajans Beşiktaş - Türkiye Kupası'nda 4. hafta heyecanı yaşanıyor. Süper Lig'de ilk devreyi Gaziantepspor galibiyetiyle kapatan Beşiktaş Boluspor maçıyla Türkiye Kupası'na dönüyor. İlk 3 maçında 7 puan toplayan Beşiktaş deplasmanda 1-1 berabere kaldığı Boluspor ile Vodafone Arena'da karşılaşacak. Kartal, Bolu'yu yenerek liderliğini sürdürmek istiyor.

Beşiktaş Türkiye Kupası D Grubu'nda 7 puanla lider durumda bulunuyor. Siyah-beyazlılar ilk maçta Darıca Gençlerbirliği'ni ardından Kayserispor'u 2-1'lik skorlarla mağlup etmişti. Boluspor ile Beşiktaş arasında oynanan ilk karşılaşma ise 1-1 sona ermişti.

TFF 1. Lig'de ilk yarıyı 26 puanla 5. sırada tamamlayan Boluspor Türkiye Kupası D Grubu'nda 4 puanla 3. sırada yer alıyor. Bolu beyi kupadaki ilk maçında Kayserispor'a 3-1 yenildikten sonra Darıca'yı 3-1 mağlup etmişti.

İki ekip arasındaki maçı Yaşar Kemal Uğurlu'nun yöneteceği açıklandı. Vodafone Arena'da bu akşam saat 20.30'da başlayacak karşılaşma A2TV'den canlı yayınlanacak.  a2 kanalı Turkuvaz Medya Grubu bünyesinde Türkiye'de yayın yapan ulusal televizyon kanalı olarak yakın zaman önce yayına başladı.

Kanal, 16 Kasım 2016 tarihinde yayın ilk sinyallerini verip test yayına başlamıştır. Asıl yayınına 28 Kasım 2016 Pazartesi günü başlayan kanalın dizi, eğlence ve spor tematik bir kanaldır. ATV'nin kardeş kanalıdır. ATV'de yayınlanan dizilerden vakit olmadığı için Türkiye Kupası'nın bazı maçları bu kanalda yayınlanacaktır. ATV'nin eski dizileri de yine bu kanalda olacaktır.

Yeni kanal olan A2 TV’yi Turkcell TV 29.kanal, Digiturk 35. Kanal, Kablo TV 37.kanal, Tivibu 59.kanaldan takip edebilirsiniz. Kanalın D Smart’ta yayını bulunmamaktadır. Digitürk'ün internet platformu Digitürk Play'de de A2 kanalı yer almamaktadır. A2 TV'nin uydu frekans bilgileri ise şu şekilde;

Frekansı : 12.053 Mhz
Symbol :27500
FEC : 5/6
Pol : H Yatay

Kanal Türkiye'nin iki önemli dijital yayın platformundan birinde yer almıyor. Digitürk aboneleri A2'yi 35. kanaldan izleyebilirken, D Smart aboneleri A2'yi kanal listesinde göremiyor.

İnternette bunun çözümü için D Smart kutu ayarları gibi sitelere ve linklere itibar etmeyiniz. Çünkü, kanal henüz D Smart'la anlaşma yapmış değil. Ancak yakın zamanda kanalın D Smart platformunda da olması bekleniyor.

O zamana kadar da A2'deki maç yayınlarını, diğer platformlardan veya internetten üzerinden A2'nin web sitesi ile izlenebilecek.

Etiketler :