"Beşiktaş, Burak ve Demba Ba ile çoktan anlaştı"

"Beşiktaş, Burak ve Demba Ba ile çoktan anlaştı"

Milliyet Gazetesi Beşiktaş muhabiri Serdar Sarıdağ, Ezgi Toper ile birlikte Skorer TV'de Beşiktaş gündemini değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Milliyet Gazetesi muhabiri Serdar Sarıdağ, Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor maçıyla sezonu tamamlayacak Beşiktaş'taki son gelişmeleri aktardı. 

İşte Sarıdağ'ın sözleri: "Atiba 2 senelik mukavele istiyor. Rakam konusunda sıkıntı var. Beşiktaş yönetimi, 1 senelik sözleşme yapalım diyor. Beşiktaş maç başı, performansa dayalı sözleşme yapmak istiyor. Kabul etmezse gider. Kalsa da Atiba ilk 11 oyuncusu olarak düşünülmüyor. Atiba kendisi karar verecek. Çok iyi hizmetleri oldu, iyi uğurlanır.  

Tosic'e teklif Uzakdoğu'dan

Tosic'in sezon başı İngiltere'ye gitme durumu vardı. O gitmek istiyordu. Tosic son 2 senenin şampiyon takımının stoperi. Beni bırakın diyorlar, "hayır" diyorlar. Düzeltme de yapmadılar. Üstüne Vida'yı da aldılar. Tosic'in kafası rahat değil. Teklifi kendisi buldu. Maaş dengeleri böyle olduğu sürece Tosic'i göndermek daha doğru. Vida ondan fazla alıyor. Ama Tosic ondan daha iyi. Uzakdoğu'dan teklifin geldiği söyleniyor. Sadece Çin olarak bakmamak lazım. 2 milyon euronun üzerinde bir para alacak. Tosic alacakları karşılığı serbest kalabilir.

Larin, Mustafa, Negredo, Love ve Lens gibi isimler takasta kullanılabilir

Beşiktaş transferde bonservis bedeli ödemek istemiyor. Larin, Mustafa, Negredo, Vagner Love ve Lens gibi isimler takas olarak kullanılabilir. Ligi Beşiktaş 4. bitirdi diyelim. Oğuzhan teklif alabilecek bir oyuncu. Vagner Love her takımdan teklif alabilir. G.Saray ve F.Bahçe de dahil. Quaresma teklif almadığı sürece gönderilmez. Öyle bir oyuncu ligimizde yok.

En büyük şans Talisca'nın Beşiktaş'tan gidecek olması

Beşiktaş'ın en büyük şansı, Talisca'nın takımdan gidecek olması. Çok yetenekli ama yeri-yurdu belli değil. Talisca düşmanlığım değil benimki. 10 numara misyonu yüklenmemeli.Talisca transferiyle dengeler değişti. Klasik Sosa, Sergen Yalçın tarzı bir oyuncu bulursanız Beşiktaş pas oyununa döner. 21 milyon euroyu bir oyuncuyu verirseniz batarsınız.

"Beşiktaş, Burak ve Demba Ba ile çoktan anlaştı"

Mandzukic, Beşiktaş'ın gündeminde hep olacak. Yönetimin menajerlerle arası iyi. Juventus gönderirse, Beşiktaş'ın gündemine gelir. Ama bonservis ne kadar olacak? Beşiktaş, Burak ve Demba Ba ile çoktan anlaştı. İki oyuncuyu istediği an alır. Aboubakar'ı ise Süper Lig'den tüm takımlar toplansa şu anda alamazlar. Onunla ilgilenen kulüplerin yanına Türk takımları yaklaşamaz. Bence tarihin en büyük transfer hatası."

"Sosa Trabzon'da aldığı paranın yarısına Beşiktaş'ta oynamaya razı"

Sosa'nın Beşiktaş'a dönebilmesi için Şenol Güneş'in elini öpmesi lazım. Şenol hocaya çok çektirdi çünkü... Sosa'yı kamptan kovdu en son. Sosa Trabzonspor'da aldığı yıllık ücretin yarısına Beşiktaş'a gelmeye razı. Ama şu anki fizik durumuyla Beşiktaş'ta oynayamaz. İyi bir kamp dönemi geçirirse olur. Ama aynı suda iki kez yıkanılmaz. Deniz Türüç ve Emre Akbaba ile görüşülüyor. Emre'de bonservis sıkıntısı var. Love artı para olabilir. Atiba'nın alternatifi olarak Musa Çağıran düşünülüyor. Emre'nin asistleri var, golleri var. Beşiktaş'ta takım ve sistem önümüzdeki sezon değişecek. Mario Gomez-Sosa dönemindeki pas oyununa geri dönülecek. G.Saray'ın olduğu puanla şampiyonluk imkansız. Avrupa liglerine bakın, 7 mağlubiyetli şampiyon var mı? Beşiktaş'ın ilk 3 takımla arasında fazla puan farkı yok. G.Saray maçında Beşiktaş çok tutuk oynadı. Fenerbahçe derbisindeki olaylar derbiye yansıdı. Şenol hocada metal yorgunluğu olmaz ama duygusal küskünlük olabilir.

"Son hafta sürprizler olabilir"

Son hafta sürprizler olabilir. Ama G.Saray'ın genlerinde kazanmak var. Beşiktaş'ın ikincilik anlamında ciddi şansı var. Bu sene son haftada 3 takım şampiyonluk adayı. Göztepe farklı bir takım. G.Saray'ın işi geçmiş senelere göre kolay değil. İkincilik çok önemli. Şampiyonlar Ligi'nde statü değişti.       

Etiketler :