Beşiktaş Çin'e gidebilir!

Beşiktaş Çin'e gidebilir!

Beşiktaş şampiyon olursa, “Uluslararası Şampiyonlar Ligi” maçları için Çin’e gidecek. Olamazsa Şangay, Guangzhou veya Pekin’de kamp yapacak.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta sezon sonu programı tamamen şampiyonluğa endeksli. Siyah-beyazlılar 2013'ten beri ABD, Çin ve Singapur'da Temmuz ayı içinde yapılan "Uluslararası Şampiyonalar Ligi'ne" ikinci kez davet edildi.

Geçen sezon şampiyona olunamadığı ve Avrupa Kupaları macerası erken başladığı için siyahbeyazlı ekip bu şansı kaçırdı. Beşiktaş'a bu turnuva için ikinci kez teklif geldi. Eğer takım şampiyon olmayı başarırsa turnuvaya katılacak, maçlarını Çin'de oynayacak.

Şampiyon olunamasa da Çin'e gidilecek. Tarih ise Avrupa ön elemesi maçları tarafından belirlenecek. Yönetim ise Şangay, Guangzhou veya Pekin'de kamp yapmak istiyor. İşin en ilginci ise siyah-beyazlılar Çin'e taraftarıyla beraber gidecek, bir nevi Uzakdoğu turu yapılacak.

Taraftarlar takımın uçağında yer alacak, oyuncularla aynı otelde kalacak, şehir turlarını oyuncularla beraber yapacak. Tüm aktivitelerde taraftar ve oyuncular beraber olunacak. (Aspor)