Beşiktaş - CSKA Moskova hazırlık maçı CANLI izle

Beşiktaş - CSKA Moskova hazırlık maçı CANLI izle

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş üçüncü hazırlık maçını bugün CSKA Moskova ile yapıyor. Maçı canlı izlemek isteyen taraftarlar yayın ekranı arıyor. İşte yayın ekranı...

Ajans Beşiktaş - Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, Slovokya kampında sonra Avusturya kampında çalışmalarını sürdürüyor. Beşiktaş, Avusturya'daki ikinci hazırlık maçında CSKA Moskova ile karşılaşıyor. Peki Beşiktaş CSKA Moskova maçı saat kaçta, hangi kanalda ve nasıl canlı izlenecek? Hepsinin cevabı bu haberde... Öncelikle şunu vurgulamalıyız ki, Beşiktaş ile CSKA Moskova arasındaki oynanacak maç öncesi ve sonrası tüm gelişmeleri Ajans Beşiktaş farkıyla takip edebilirsiniz. Maçın canlı anlatımı ve karşılaşmaya dair tüm haberler AjansBeşiktaş.com'da olacak.

Bugün Türkiye saati ile 15.00'da başlayacak karşılaşma D-Smart platformundaki Smart Spor HD kanalından (77. Kanal) canlı olarak ve naklen yayınlanacak.

Öte yandan D-Smart abonesi olmayan taraftarlar ise internet üzerinden maç izlemenin yollarını arıyor. Beşiktaş CSKA Moskova maçını canlı izlemek isteyen taraftarlar internet üzerinden "Beşiktaş CSKA Moskova canlı izle" aramalarını yapmaya başladı bile. Taraftarlar, Beşiktaş CSKA Moskova maçını şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırılıyor.

Beşiktaş dahil 3 büyüklerin hazırlık maçlarının yayın haklarını elinde bulunduran kuruluşun D-Smart bazı maçlarda bu yayınları yapmıyor. Bu tür durumlarda Beşiktaş'ın resmi kanalı BJK TV'nin de yayı yapabilme hakkı bulunmuyor. Ancak neyseki bu kez bir hazırlık maçı TV'den izlenebilecek.

Mücadele Smart Spor HD kanalından canlı ve naklen olarak ekranlara gelecek. Bilindiği üzere Smart Spor kanalı dijital yayın platformu D-Smart'ın abonelerine özeldir. Dolayısıyla bu kanalı ve bugünkü maçı ücretsiz izleyebilmek mümkün değildir. Smart Spor'da yer alan diğer maçları ve spor karşılaşmalarını izlemenz için, D-Smart'ın Aile-Spor adlı paketine abone olabilirsiniz.

Bu maç dışında Beşiktaş'ın sezon öncesi hazırlık maçları D-Smart'ta futbolseverlerle buluşacak. D-Smart yönetiminden yapılan açıklamaya göre; 3 büyüklerin 4'er hazırlık maçı canlı yayınlanacak. Ayrıca D-Smart abonesi olanlar ek paketle mobil platform D-Smart Go'ya da erişebilir. Smart Spor HD kanalı D-Smart GO'da da yer almaktadır. Eğer D-Smart abonesi ve D-Smart GO ek paketi üyesiysenz aşağıdaki bağlantı ile izleme sayfasına ulaşabilirsiniz:

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Diğer yandan maçı radyodan dinlemek isterseniz kötü bir haberimiz var. D-Smart'taki bu maçı naklen aktaracak bir radyo kanalı bulunmuyor. Öte yandan BJK TV'nin de maça özel bir anlatım yayını yapması beklenmiyor.

D-Smart abonesi olmayan sporseverler internet üzerinden yapılan kaçak yayınları arıyor. Sporseverlerin çokca başvurduğu yayın siteleri justintv, lshunter, netspor12, netspor23 ve netspor27 olarak öne çıkıyor. Ancak internet üzerinden yapılan bu kaçak yayınlara itibar etmemenizi öneririz. Bu yayınlar maç yayınlarının izinsiz bir şekilde internete aktarılması şeklinde gerçekleşmektedir. Bu yayınları yapan internet siteleri, kötü yayın kalitesi ile maçı 5 dakikaya varan gecikmelerle aktarmaktadır. Aynı zamanda bu sitelerde uygunsuz reklamlarla, kimlik dolandırıcılığı, bilgisayara spam/virüs bulaştırma gibi sorunlarla da karşı karşıya kalabilirsiniz.

Diğer yandan Türkiye dışındaysanız ve Türksat dışında kalan yabancı uyduları gören çanak antenler ile uydu cihazlarına sahipseniz ve/veya yabancı TV yayın platformlarına üyeyseniz D-Smart'ın anlaşmalı olduğu yabancı kanalların yayın akışlarını takip edebilir, maçı yabancı bir kanaldan farklı dilde izleme yolunu seçenebilirsiniz.

Bu haber arama motoru sorgulama kelimeleri üzerinden kullanıcıların bilgi ihtiyacını karşılamak ve yasadışı durumlardan korumak üzere hazırlanmıştır.