Beşiktaş, Denizli'ye gitti! Taraftarlar takımı coşkulu bir şekilde uğurladı

Beşiktaş, Denizli'ye gitti! Taraftarlar takımı coşkulu bir şekilde uğurladı

Beşiktaş, Süper Lig’in 6. haftasında yarın (26 Ekim) saat 20.00’de Denizli Atatürk Stadı’nda Yukatel Denizlispor ile karşılaşacak.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Süper Lig’in 6. haftasında yarın (26 Ekim) saat 20.00’de Denizli Atatürk Stadı’nda Yukatel Denizlispor ile karşılaşacak. 

Siyah-beyazlılar, deplasmandaki Yukatel Denizlispor maçı için Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel bir uçakla Denizli’ye uçtu.

Asbaşkan Emre Kocadağ, TFF, UEFA ve Kamu Kurumları İle İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Erdoğan, Taraftar ve Süleyman Seba İle Akatlar Tesislerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Bilgihan Sürmen, Vodafone Park ve Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Daltaban ile Futbol Altyapı ve Tüm Branşlar Spor Okullarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Fırat Fidan, takımla birlikte Denizli’ye gitti.

BEŞİKTAŞ TARAFTARINDAN COŞKULU UĞURLAMA

Ligde aldığı kötü sonuçlardan sonra takıma destek vermek isteyen bir grup Beşiktaş taraftarı, siyah beyazlı takımı Denizli'ye uğurlamak için Nevzat Demir Tesisleri'ne gitti. Yoğun tezahürat ve meşaleler eşliğinde takıma moral veren Beşiktaşlı taraftarlar, siyah beyazlı futbolcuları ve teknik ekibi Denizli'ye uğurladı.

Etiketler :