Beşiktaş derbi öncesi kritik sınırda!

Beşiktaş derbi öncesi kritik sınırda!

Beşiktaş'ta haftaya yapılacak derbi maçın öncesinde 3 oyuncu kart sınırında bulunuyor.

Bugün turuncu-lacivertli rakiple yapacağı karşılaşmanın ardından 13. haftada Fenerbahçe'ye konuk olacak siyah-beyazlı takımda, bu sezon teknik direktör Şenol Güneş'in vazgeçemediği oyuncular arasında yer alan Quaresma, Hutchinson ve Marcelo, üçer sarı kartla sınırda bulunuyor.

Bu üç oyuncu sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve Fenerbahçe mücadelesinde takımlarını yalnız bırakacak. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Başakşehir maçı öncesinde oyuncularıyla toplantı yaptı.

Güneş’in sarı kart sınırında bulunan Atiba, Quaresma ve Marcelo’ya da uyarılarda bulunarak, “Kadıköy’de Fenerbahçe’ye karşı oynayacağız. Bu derbi çok önemli. Bu yüzden Başakşehir karşısında kart görmemek için elinizden geleni yapın” dediği öğrenildi.

Medipol Başakşehir'de ise bu maç öncesinde 3 sarı kartı bulunan Mossoro sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Brezilyalı oyuncu, Beşiktaş karşısında sarı kart görmesi halinde takımının gelecek hafta evinde, Antalyaspor ile oynayacağı mücadelede forma giyemeyecek. (Gazeteler)