Beşiktaş Dergisi'nin Ağustos sayısı yine dopdolu

Beşiktaş Dergisi'nin Ağustos sayısı yine dopdolu

Beşiktaş'a dair tüm detayların yer aldığı “Namağlup Tek Şampiyon Beşiktaş” Dergisi'nin Ağustos sayısı yine dopdolu

Beşiktaş'a dair tüm detayların yer aldığı “Namağlup Tek Şampiyon Beşiktaş” Dergisi, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği ve Şirketler Grubu Genel Müdürü Seçil Aygül özel röportajı, Onursal Başkan Süleyman Seba özel köşesi, Futbol A ve Vodafone Kadın Futbol Takımı'nda forma giyen Necip Uysal ve Berna Yeniçeri röportajları ve hazırlanan diğer özel içerikler ile taraftarların beğenisine sunuldu.

Başkan Ahmet Nur Çebi’nin Beşiktaş Ailesi’ne mesajlarını içeren makalesiyle başlayan dergide “Beşiktaş Sensin” diyerek tanıtılan yeni sezon formaları, branşlardaki yeniden yapılanma sürecindeki değişiklikleri ve daha nice önemli başlıkları Beşiktaş Dergisi okuyucuları için anlattı.

Beşiktaş'a dair detayların yer aldığı ağustos sayımızın içeriğinde ise şu satır başlarına yer verildi:

Başkanımız Ahmet Nur Çebi: “Futbolcu transferlerinde kulüplerin birbirleriyle sağlıklı iletişim ve dayanışma içerisinde olması gerekiyor”

Süleyman Seba sonsuzdur

Beşiktaş'ın Onursal Başkanı Süleyman Seba’yı vefatının yedinci yılında hasret, saygı ve minnet ile anıyoruz. Beşiktaşlılık duruşundan feyz alarak ilerlediğimiz bu yolda “Süleyman Seba” özel köşesini sizler için kaleme aldık.

“Biz 25 bin arkadaşız, lakin arkamız daha var”

“Bırakmam Seni” diyen 25 bin Beşiktaş taraftarı “Kartal Pençesi” dijital tribünündeki yerini aldı. Siyah Beyazlı taraftarlar, dünyanın dört bir yanından çektikleri fotoğraflarını sisteme yükleyerek, ilk dijital taraftar portalı olan “Kartal Pençesi”nde görsel bir şölen yaşattı. Kampanyamız ile ilgili tüm detaylar Beşiktaş Dergisi’nde.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği ve Şirketler Grubu Genel Müdürü Seçil Aygül: “Beşiktaş’ın CEO’su olarak kulübün mali dengesini de sağlamam gerekiyor”

“Başkalarını tanımak akıllılıktır; kendini tanımak ise bilgeliktir. Başkalarını yönetmek kuvvetken, kendini yönetmek ise iradedir” der Lao Tsu. Beşiktaşımız, 118 yıldır şanlı tarihine sığdırdığı değerlerle tıpkı bu şekilde yönetiliyor. Siyah Beyaz yapının yönetimini sağlayan, profesyonelliği, engin tecrübeleri ve bilgisiyle renklerimizin değerine değer katan Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği ve Şirketler Grubu Genel Müdürümüz Seçil Aygül, özel açıklamalarıyla Beşiktaş Dergisi’nde.

Şampiyon kanatlarını açtı

5 Temmuz günü top başı yapan Beşiktaş, çalışmalarını BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde sürdürdü. Yeni sezon hazırlıklarına yüksek enerjisi ve motivasyonu ile başlayan Kara Kartallar, yeni kupaları hedefleyerek yeşil sahalara döndü. Beşiktaş'ın kamp günlüğüne dair özel notları sizler için hazırladık.

Necip Uysal: “Sergen Hoca’nın üzerimdeki emeği büyüktür”

Siyah Beyaz renklerimize değer katan Necip Uysal, yola çıktığı günden itibaren armanın kendisine yüklediği değerler, tecrübeler ve erdem ile kariyerine devam ediyor. Yıldız futbolcu, hayat hikayesini ve bilinmeyenlerini Beşiktaş Dergisi okuyucuları için anlattı.

Yeni Necip Uysal’lar yetişecek

Siyah Beyazın büyüttüğü, değerini gelecek nesillere bırakmayı garantilediği öz evladı Necip Uysal, bugün yeni Necip Uysal’lar yetiştirmenin bilinciyle hayat yolculuğuna devam ediyor. Kendisi için unutulmaz olan o ilk saha deneyimi, ilk topa vuruş anı şimdilerde daha kıymetli. Bayrampaşa’da bulunan sosyal tesislere adının verilmesiyle büyük bir gurur yaşayan Necip Uysal’dan özel açıklamalar ve sosyal tesise dair notlar ağustos sayısında sizleri bekliyor.

Berna Yeniçeri: “Yaşadığım şampiyonlukların en güzelini, en özelini Beşiktaş’ta yaşadım”

Elleri kupayı kaldırdıysa, yüzünde rengarenk çiçekler açtıysa, aşkla renklerine bağlıysa, gülüşüne güneş vurduysa; sırrı, armasının uğrunda attığı adımlarda gizli. Beşiktaş Vodafone Kadın Futbol Takımımızın başarılı futbolcusu Berna Yeniçeri, hikayesini ve futbola olan tutkusunu anlattı.

Formalarımız Boğaz’da ışıldadı

Milyonlarca Beşiktaşlının sırtına geçireceği, armasıyla değer bulduğu yeni sezon formalarımız, “Beşiktaş Sensin” diyerek İstanbul Boğazı’ndaki muhteşem tanıtım organizasyonuyla tanıtıldı. Şimdi zaman, Siyahla Beyazın kenetlenme zamanı! Bu hikayeye sen de tanık ol!

İç saha forması: Bir şehir düşün; ortasında deniz, en güzel yerinde bizim evimiz.

Deplasman forması: Yeniden Avrupa, yeniden deplasmanlar. Çünkü Kartallar, Kartallarla uçar!

Üçüncü forma: Sen Köyiçi, sen Abbasağa, sen Şairler’sin. Siyahınla Beyazınla Şampiyon Sensin!

Feride Hilal Akın: “#BeşiktaşBenimİçin: ‘Yapamazsın’ kelimesinin olmadığı bir yer. Bu herkes için sonsuz bir güç”

İnsanların gözlerine baktığında kendi ışığını görmek, Feride Hilal Akın için ufak bir yaşam reçetesi. Aklını ve kalbini bütün etme yolunda müziğin nefes kesen ruhundan beslenen Feride Hilal Akın, müziği keşfetme yolculuğunu Beşiktaş Dergisi okuyucuları için anlattı.

İbrahim Altınsay – EURO 2020 “Ne onunla ne de onsuz”

Yaşanmış ve yaşanması muhtemel olan olaylara futbol denir. Yaşanmamış ve yaşanması ihtimal dahilinde bile olmayanlar ise birer sürprizdir. Tıpkı kupanın evine dönmesi gibi. EURO 2020 artısıyla, eksisiyle dünyanın kalbinde yer alan bir organizasyondu. Futbol yazarı ve yorumcu İbrahim Altınsay akıllarda yer eden EURO 2020’nin tüm ayrıntılarını sizler için kaleme aldı.

“Ne Mutlu Akaretler Var”

Dünyanın kalbi İstanbul ise; İstanbul’un kalbi de Beşiktaş’tır. Akaretler, Siyah Beyazın büyüklüğünü, efsane isimlerin ayak izlerini, onların söyledikleri cümleleri, ruhlarının izini özenle duvarlarında, yollarında saklar. Akaretler’in yıllar geçse de taşından, toprağından silmediği izlerin tarihi Beşiktaş Dergisi ağustos sayısında.

Cahit Sıtkı Tarancı – Beşiktaşlı sevgili

Cahit Sıtkı Tarancı’nın gönlünde taht kuran, hayallerinde sonsuza dek hüküm süren sevgili, Beşiktaşlıydı. “Beşiktaşlı kız” şairin hayat hikayesinde bir türlü kapanmayan defteriydi. Tarancı’nın Beşiktaş tutkusunu ve gizemli sevgilisini sizler için araştırdık.