Beşiktaş dergisinin Nisan sayısında neler var?

Beşiktaş dergisinin Nisan sayısında neler var?

Beşiktaş Dergisi nisan sayısı yayınlandı. Peki yeni sayılarda neler var?

Ajans Beşiktaş - İşte Beşiktaş Dergisi’nde yer alan konular:

* Sayın Fikret Orman’ın Beşiktaş ailesine mesajları...

* Hakkında herkesin bir fikri olduğu ama çoğunun hakkında pek de bilgisi olmadığı bir insan düşünün... İşte o insan Burak Yılmaz... Kendisini işine, ailesine ve ona güvenenlere adamış biri var karşımızda... Konuşurkenki ses tonundan samimiyetini anlıyorsunuz. Belki de en olgun, en gerçek Burak Yılmaz röportajını, Beşiktaş Dergisi nisan sayısında okuyacaksınız.

* Beşiktaşımız’ın 100. yıl şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan eski defans oyuncumuz Ronaldo Guiaro, bir stoper olmasına rağmen attığı gollerle de adından sıkça söz ettirmişti. Ronaldo’nun taraftarlarımızdaki yeri ise, ilk sezonunda Kadıköy’de oynanan Fenerbahçe derbisinde attığı iki golle takımımızı 1-0’lık yenilgiden 2-1’lik galibiyete taşıyınca ayrı bir mertebeye ulaşmıştı. Unutulmaz futbolcumuzu Brezilya’da bulduk ve kendisiyle geçmişe Siyah Beyaz bir yolculuk yaptık.

* Finlandiya’da şampiyonluk ve gol krallıkları yaşayan Tommy Lindholm, 24 Eylül 1971’de Beşiktaşımız’a transfer oldu ve Mithapaşa Stadı’nda top koşturdu. Beyefendiliğiyle tanınan ve hayatında tek bir sarı kart bile görmeyen Tommy Lindholm, şu anda yetmiş iki yaşında... Halen Beşiktaş’ı yakından takip eden Lindholm’un taraftarlarımıza bir mesajı var: “Ben hala sizin Tomi’nizim!”

* Tekerlekli sandalye basketboluyla Balıkesir’de yolda yürürken tesadüfen tanışan Uğur Toprak, o gün gelecekte birçok başarıya imza atacağından habersizdi. 2016 Rio Paralimpik Olimpiyatları’nda dördüncülük yaşayarak Türkiye’nin gururu olan Uğur, Beşiktaş RMK Marine Takımımız’la Türkiye ve Avrupa şampiyonluklarına kilitlenmiş durumda...

* Gözlerini Beşiktaş’ta voleybolla açmış, on yıl altyapısında oynadığı Beşiktaş’ta Efeler Ligi’ne çıkma başarısını gösteren kadrosunda yer almış, orta oyuncu Onur Kurt, aynı başarıyı tekrar yakalama amacıyla Siyah Beyazlı formayı terletiyor. Beşiktaş Dergisi olarak sizlere altyapımızdan yetişen bu oyuncumuzu daha yakından tanıtmak istedik ve çok keyifli ve samimi bir röportaj yaptık.

* Ekranların sevilen sunucusu, Vodafone Park’taki maçları kaçırmayan Dilay Korkmaz’ı bu kez maç olmayan bir günde mabedimizde ağırladık. Hiçbir zaman var olanla yetinmeyen ve hep gelişimi savunan bir kişi ile tanıştık. Güneşin yüzünü gösterdiği ama bir yandan da rüzgar’ın üşüttüğü bir havada bizleri kırmadan objektiflerimize harika pozlar verdi. Futboldan televizyon dünyasına, kitaplardan hayallere birçok konuyu konuştuk.

* Ressam Nihat Evren Derman’ın “Siyah Beyaz Hatıralarla Akaretler Yokuşu” isimli yağlıboya çizimi ve hikayesi Beşiktaş Dergisi nisan sayısında... Dijital posteri bjk.com.tr adresinde...

* Futbol takımımızın maçlarının tüm detayları ve çok özel fotoğrafları…

* Futbolcumuz Shinji Kagawa’nın astrolojik portresini ISAR CAP, Danışman Astrolog Betül Alakır yazdı.

* Kulübümüz, Türkiye’nin en büyük tur şirketlerinden Dorak Tour ile kapsamlı bir iş birliğine imza attı. Uluslararası anlamda Türkiye’nin en büyük tur şirketlerinden olan Dorak Tour, kulübümüzün sunduğu Şeref Turu, müze ve semt turu hizmetlerini dünyanın dört bir yanındaki müşterilerine tanıtıp, İstanbul turlarına dahil edecek.

* Gittiği her takımın en önemli sayı opsiyonu olan Jason Rich, Beşiktaş Sompo Japan’a katıldığı ilk günden beri, hem saha içinde hem de saha dışında sakin ve olgun kişiliğiyle takımımıza adeta “zengin”lik kattı. Hiç korkusuz pota altı dalışları ve mesafe tanımayan şutlarıyla da takımımızın sayı yükünü çeken oyuncumuz oldu.

* Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, Avrupa Şampiyonlar Ligi ön eleme grubunu namağlup lider tamamlayarak, kupasını aldı. Siyah Beyazlılarımız, Avrupa Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final turunda İtalya’dan Unipolsai Briantea, İspanya’dan Amiab Albacete ve Almanya’dan Thuringia Bulls ile mücadele edecek.

* BJK Kadın A Voleybol Takımı Kaptanımız Dilara Bilge, asıl mevkisi pasör çaprazı iken orta oyuncu pozisyonundaki başarılı performansıyla da dikkatleri çekiyor. Sorularımızı içtenlikle ve samimiyetle cevaplayan Dilara’ya Beşiktaş’taki hedeflerine ulaşma yolunda hem de bildiklerini kendisinden sonra gelenlere aktarmada başarılar diliyoruz.

* Divan Kurulumuz’un 2019 Yılı 1. Olağan Toplantısı, Vodafone Park’ta gerçekleştirildi.

* Türkiye’deki espor sahnesinin veteran oyuncularından Uğur “Panky” Taş, bu yıl belki de en iyi performansını sergiliyor. Sadece Beşiktaş taraftarının değil, tüm sporseverlerin takdir ettiği bir kişilik olan “Panky”i dergimizdeki röportajıyla daha yakından tanıma şansı bulacaksınız.

* Tüm tezatların içinden birbirine sarılarak büyüyen, tüm rüzgarlara karşı dimdik ayakta kalan, hem özel hem de çok güçlü analı kızlı iki Beşiktaşlı Hilal Kargı ve Gülce Koruyucu dergimizin sayfalarımıza konuk oluyor.

* Siyah Beyaz sevdasını gittikleri farklı coğrafyalarda dalgalandıran Kartal yürekli taraftarlarımız Beşiktaş Dergisi nisan sayısında...

* Beşiktaşımız’da sadece iki maç oynamasına rağmen, tıpkı birlikte geldiği Osvaldo Nartallo gibi Beşiktaş aşkına tutulan futbolculardan Francesco Manassero... Tamamen şanssız bir şekilde Beşiktaş’tan ayrılmak durumunda kalan Manaserro, halen gözlerini kapattığında tribünlerimizin sağır edercesine bestelerini duyduğunu belirtiyor. Maçlarımızı da yakından takip eden ve hatta yenildiğimizde yemekten kesilen eski futbolcumuzla Siyah Beyaz bir yolculuğa çıktık.

* Beşiktaş Kadın Futbol Takımı Oyuncumuz Arzu Karabulut hakkında bilmediğiniz her şey bu ankette... İlkleri, enleri, hayalleri, hayat felsefesi ve daha fazlası Beşiktaş Dergisi nisan sayısında...

* Tarih 13 Haziran 1982... Yer Eskişehir Atatürk Stadı... Eskişehir-Beşiktaş maçı... Beşiktaş 1-2 öndeyken yarım kalan ve takımımız lehine tatil edilen ve on dört yıl sonra Beşiktaşımız’a lig şampiyonluğunu getiren tarihi maç... O güne herkes farklı bir pencereden tanıklık etti... İşte biz de o tanıkları bulduk ve yıllar sonra tozlu hatıraları sizler için gün yüzüne çıkardık.

* Beşiktaşımız’ın sosyal medyadaki yansımaları, istatistikler ve en beğenilen içeriklerimiz... 

* Spor ve Pazarlama Yöneticisi Handan Kaloğulları, İspanyol futboluna siyasetin yansımalarını yazdı.

* Vala Somalı’nın arşivinden Lütfü Isıgöllü portresi... 1973 ile 1976 yılları arasında Beşiktaş forması ile seksen iki karşılaşmada yer aldı ve attığı golle Siyah Beyazlı takıma tarihinin ilk Türkiye Kupası Şampiyonluğu’nu kazandırdı.

* Şair Vedat Özdemiroğlu’ndan Şeref Görkey şiiri...

* Çağdaş Beşiktaşlılar Derneği’nin misyonu, başkanın mesajı ve faaliyetleri…

* İleri Sürüş ve Sportif Sürüş Eğitmeni Kaan Özşenler, otomobil dünyasındaki gelişmeler, yarışlar ve test sürüşleriyle her ay Beşiktaş Dergisi’nde... Kaan Özşenler, bu sayımız için VOLVO XC4 ile test sürüşü yaptı.

* Teknoloji dünyasındaki yenilikler, yeni ürünler...

Etiketler :