Beşiktaş Enzo Roco ile yollarını ayırıyor

Beşiktaş Enzo Roco ile yollarını ayırıyor

Beşiktaş yönetimi Şilili futbolcusu Enzo Roco ile yolarını ayırma kararı aldı. Siyah-beyazlılar sözleşme fesih bedeli olarak deneyimli stopere 700 bin Euro ödeyecek.

Ajans Beşiktaş - Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş yönetimi, takımdan ayrılacak isimleri de gün geçtikçe netleştiriyor. Geçtiğimiz gün stoper bölgesine Atletico Madrid’in 21 yaşındaki İspanyol stoperi Francisco Montero’yu renklerine bağlayan siyah-beyazlılar, aynı mevki de forma şansı bulmakta zorlanan Şilili futbolcusu Enzo Roco ile yollarını ayırma kararı aldı.

YILLIK ÜCRETİ 1.4 MİLYON EURO

Beşiktaş ile 1 sezon daha sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki deneyimli futbolcu, siyah-beyazlılardan yıllık 1.4 milyon Euro kazanıyor. Bütçede daralmaya giden yönetim, oyuncu ile yollarını ayırarak kasasını rahatlatmak istiyor.

FESİH BEDELİ 700 BİN EURO

Roco’nun sözleşmesini feshetmek isteyen Beşiktaş yönetimi, futbolcuya fesih bedeli olarak 700 bin Euro ödeyecek. Bu bedeli tek seferde ödemek istemeyen siyah-beyazlı kurmaylar 700 bin Euro’yu 3 takside bölmenin planlarını yapıyor.

Beşiktaş ile bugüne dek 27 karşılaşmaya çıkan Enzo Roco 2 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. (Asist Analiz)

Etiketler :