Beşiktaş - Erzurumspor maçı iddaa oranları

Beşiktaş - Erzurumspor maçı iddaa oranları

Beşiktaş, Süper Lig'de cuma akşamı evinde BB Erzurumspor ile karşı karşıya gelecek. Maçın İddaa oranları ne? İşte cevabı...

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de 19. haftanın açılış maçında 25 Ocak Cuma günü Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u ağırlayacak. Vodafone Park'ta oynanacak mücadele, saat 20.30'da başlayacak.

Ligin ikinci yarısına Akhisarspor deplasmanında aldığı 3 puanla başlayan siyah-beyazlı ekip, uzun bir aranın ardından yeniden taraftarıyla buluşacak.

Beşiktaş - Erzurumspor maçı iddaa oranları

Maçın iddaa oranları şöyle açıklandı:

Beşiktaş: 1.20
Beraberlik: 4.00
BB Erzurumspor: 8.00

Beşiktaş - Erzurumspor iddaa yorumu

Beşiktaş: Şenol Güneş ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta Süper Lig’in ikinci yarısına Akhisarspor galibiyeti ile başlamıştı. Rakibini deplasmanda 3-1 mağlup etmeyi başaran Beşiktaş, bu kez iç sahada Erzurumspor’u konuk ediyor. Lider Başakşehir ile arasında 9 puanlık fark bulunan Beşiktaş’ta savunmadaki Vida’nın kart cezası bulunuyor. Öte yandan Tolgay, Vagner Love ve Gökhan Töre’de ise zaten kadroda bulunmuyor.

Erzurumspor: Erzurumspor ise geçtiğimiz hafta ligin ikinci yarısına Konyaspor mağlubiyeti ile başladı. İç sahada rakibine 2-1 mağlup olan Mehmet Özdilek’in öğrencileri, Süper Lig’de 17. sırada yer alıyor. Bu sezon ligde 7 dış saha maçı oynayan Erzurumspor’un henüz deplasmanda galibiyet alamadığını belirtmekte fayda var.

Etiketler :