Beşiktaş - Erzurumspor muhtemel 11'ler

Beşiktaş - Erzurumspor muhtemel 11'ler

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de 19. haftanın açılış maçında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u ağırlayacak.

Ajans Beşiktaş - Karşılaşmada Beşiktaş ve Erzurumspor hangi muhtemel 11'le sahada olacak, karşılaşmanın hakem 4'lüsü kim, mücadelenin başlama saati kaç, mücadele öncesi iki takımdaki eksikler, sarı kart ceza sınırında bulunan oyuncular kimlir? İşte tüm soruların cevapları...

Karşılaşayı kim yönetecek?

Vodafone Park'ta oynanacak mücadele, saat 20.30'da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak. Mücadeleyi Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek. Mustafa Emre Eyisoy’un birinci, Samet Çavuş’un ikinci yardımcı hakem olarak görev alacağı maçta Koray Gençerler dördüncü hakem olarak bulunacak. Maçın temsilciliklerini ise İsmail Şenoğlu, Kemal Özkoç ve Ramazan Kalaycı üstlenecek.

MUHTEMEL 11'LER

Beşiktaş

Karius
Gökhan Gönül
Mirin
Medel
Caner (Adriano)
Atiba
Dorukhan
Ljajic
Lens
Quaresma
Burak

BB Erzurumspor

Sehic
Auremir
Kanstrup
Lokman
Schwechlen
İbrahim
Scuk
Emrah
Taylan

Kone
Sunu

2 takımın eksik oyuncuları

Beşiktaş'ta sarı kart cezalısı olan Vida, Erzurumspor mücadelesinde takımını yalnız bırakacak. Siyah - beyazlılarda sakat oyuncu bulunmazken, Tolgay Arslan, Tolga Zengin, Vagner Love ve Gökhan Töre'nin kadro dışı durumları devam ediyor. Öte yandan yeni transfer edilen genç oyuncu Muhayer Oktay, 21 kişilik maç kadrosuna dahil edildi.

Erzurumspor'da ise sözleşmesi feshedilen Özer Hurmacı ile rahatszlığı bulunan Arsen Khusulov kadroda yer almadı.

Burak Yılmaz ve Ljajic ceza sınırında

Adem Ljajic ve Trabzonspor'da forma giydiği dönemde 3 sarı kartı bulunan Burak Yılmaz, karşılaşmada kart görmeleri halinde 20. haftadaki Antalyaspor mücadelesinde cezalı duruma düşecek.

Etiketler :