Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini kim yönetecek? Bünyamin Gezer isim verdi...

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini kim yönetecek? Bünyamin Gezer isim verdi...

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş derbide karşılaşacak. Dev derbiyi hangi hakemin yöneteceği merak konusu oldu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş ile Fenerbahçe, hafta sonunda şampiyonluk yolunda çok kritik bir derbiye çıkacak. Şimdiden derbide hangi hakemin görev yapacağı konuşulmaya başlandı.
TRT Spor'da Hünkar Mutlu'nun sunduğu 'Teknik Analiz' programında yorumculuk yapan eski hakem Bünyamin Gezer, derbiyi kimin yöneteceğine dair tahminini paylaştı. Gezer, "Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini yönetecek hakem şu an için Halil Umut Meler gözüküyor" dedi.

Cüneyt Çakır ihtimali çok zayıf

Gezer, son haftalarda iki takımın maçlarına verilen hakemler göz önüne alındığında Meler'in en güçlü aday olduğunu söyledi. Süper Lig'in en yüksek kariyerli hakemi olan ve derbilerde genelde ilk akla gelen isim olan Cüneyt Çakır, bu hafta Beşiktaş'ın Medipol Başakşehir ile oynadığı maçı yönettiği için derbiye atanması beklenmiyor. 28 Şubat'ta Trabzonspor-Fenerbahçe maçında düdük çalan Meler, bu haftaysa Demir Grup Sivasspor-Fatih Karagümrük mücadelesini yönetti.

Geçen sezonki derbide de düdük çaldı

Meler, bu sezon biri kupa olmak üzere Beşiktaş'ın 4 maçında görev aldı. Bu maçların ikisinde galip ayrılan Beşiktaş, birinde berabere birinde de sahadan yenilgiyle ayrıldı.

Meler, üçü VAR olmak üzere 6 Fenerbançe maçında görev aldı. Sarı lacivertliler bu maçların 5'inde galip ayrılırken, 1 maçta mağlup oldu. 35 yaşındaki İzmir bölgesi hakemi olan Halil Umut Meler, geçen sezonun ikinci devresinde Beşiktaş'ın Vodafone Park'ta Fenerbahçe'yi 2-0 yendiği maçta orta hakem olarak görev aldı.

Halil Umut Meler'in bu sezon yönettiği Beşiktaş maçları

Süper Lig

Beşiktaş-Trabzonspor: 1-2

Beşiktaş-Büyükşehir Belediye Erzurumspor: 4-0

Beşiktaş-Fraport TAV Antalyaspor: 1-1

Ziraat Türkiye Kupası

İttifak Holding Konyaspor-Beşiktaş: 3-4 (120 dakikalık bölüm 1-1 bitti-VAR)

Halil Umut Meler'in bu sezon yönettiği Fenerbahçe maçları

Süper Lig

Trabzonspor-Fenerbahçe: 0-1

Fenerbahçe-Hes Kablo Kayserispor: 3-0 (VAR)

Fenerbahçe-Aytemiz Alanyaspor: 2-1

Fenerbahçe-Yeni Malatyaspor: 0-3 (VAR)

Gençlerbirliği-Fenerbahçe: 1-5

Fenerbahçe-Trabzonspor: 3-1 (VAR)

(Ajansspor)

Etiketler :