Beşiktaş - Fenerbahçe maçı ne zaman hangi kanalda?

Beşiktaş - Fenerbahçe maçı ne zaman hangi kanalda?

Beşiktaş ile Fenerbahçe Türkiye Kupası son 16 turu kapsamında karşı karşıya geliyor.

Ajans Beşiktaş - Türkiye Kupası'nda derbi heyecanı yaşanacak. Beşiktaşımız Vodafone Arena'da Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Türkiye Kupası'nda son 16 turu maçları tek maç ve eleme ulusü ile oynanacak. Kazanan takım çeyrek finale yükselecek. Beşiktaşımız Türkiye Kupası D Grubu'nu lider tamamlayarak son 16 turuna yükselmişti.

Siyah-beyazlılar namağlup çıktığı grupta 4 maçını kazanmış, 2 maçta da berabere kalmıştı. F.Bahçe ise grup maçlarını Gençlerbirliği'nin ardından 11 puanla 2. sırada tamamlamıştı. Rakibimiz 6 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.

Maç, Vodafone Arena'da 5 Şubat Pazar günü saat 20.30'da oynanacak. Karşılaşmayı Türkiye Kupası'nın yayın haklarına sahip ATV kanalı yayınlayacak.

Maçın a2 kanalından yayınlanmayacak olması sevindirici bir detay. Bilindiği gibi Türkiye Kupası maçları, çoğunlukla A2 ve A Spor kanallarından yayınlanmaktaydı. Özellikle Beşiktaş'ın grup maçları hem çok bilinmeyen, hem de HD olmayan A2 kanalından yayınlanması tepki çekmişti. Diğer yandan A2 kanalı, Türkiye'nin iki önemli dijital yayın platformundan birinde yer almıyordu. D-Smart abonesi olan Beşiktaş taraftarı maçları internetten izlemek zorunda kalmıştı.

Etiketler :