Beşiktaş fiyat yükseltti!

Beşiktaş fiyat yükseltti!

Beşiktaş, Tigres’e yaptığı 4 milyon euro’luk teklif reddedilince rakamı 5.5 milyon euro’ya yükseltti. İnadı kırılan Meksika ekibine kesin cevap için yarına kadar süre tanındı.

Ajans Beşiktaş - Sezona eksikleri kapayıp, kadrosunu fazla değiştirmeden başlamak isteyen şampiyon Beşiktaş'ta forvet arayışlarında artık sona geliniyor. Transfer döneminin başlamasından beri Vincent Aboubakar, Bacca, Diego Costa, Babacar, Pierre Gignac gibi birçok isimle temas kuran ancak aceleci olmadan en doğru hamleyi yapmak isteyen Kara Kartal'da en ciddi aday Fransız Gignac durumunda.

Beşiktaş, Meksika takımlarından Tigres'te forma giyen 31 yaşındaki santrfor ile geçtiğimiz günlerde anlaşıp kulübüne 4 milyon euro'luk bir öneri sunmuştu. Ancak Tigres cephesi oyuncuyu isteyen başka takımlardan daha yüksek teklifler aldıklarını belirterek fiyat yükseltilmesi talebinde bulundu. Bunun üzerine siyah-beyazlı yetkililerin Çin'de bulunan başkan Fikret Orman'a durumu haber verdiği ve başkandan gelen onayla bu rakamı 5.5 milyon euro'ya çıkardığı kaydedildi. Beşiktaş'ın Tigres'li yetkililerden yarına kadar teklife cevap vermelerini istedikleri gelen haberler arasında.

GÖNLÜ BEŞİKTAŞ'TA
Kulislerde, Gignac'ı kiralamaya yanaşmayan Meksika ekibinin bu öneri sonrası daha önce talep ettiği 8 milyon euro'luk inadının kırılacağı konuşulurken, tecrübeli forvetin de Beşiktaş'ı istemesinin bu transferde etkili olacağı ifade edildi. Gignac'ın Beşiktaş'ı arzulamasında ise özellikle Şampiyonlar Ligi ve Pepe'nin de gelişi gibi faktörlerinin önemli rol oynadığı belirtildi.

PİERRE GİGNAC KİMDİR?
Doğum Tarihi: 5 Aralık 1985
Doğum Yeri: Fransa
Boy: 1.87 / Kilo: 83
Pozisyon: Santrfor
Kulübü: Tigres (Fotomaç)

Etiketler :