Beşiktaş forvet transferinde bombayı patlattı! Zorunlu satın alma seçeneğiyle...

Beşiktaş forvet transferinde bombayı patlattı! Zorunlu satın alma seçeneğiyle...

Siyah Beyazlılar forvet transferinde son aşamaya geldi. Beşiktaş yıldız futbolcuyu zorunlu satın alma seçeneğiyle 1 yıl kiraladı. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi de transferi doğruladı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş transferde bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Siyah Beyazlılar yıldız futbolcunun kulübüyle anlaşma sağladı.

İspanya'da yayın yapan AS Gazetesi, Beşiktaş'ın Nikola Kalinic için Atletico Madrid'le görüşmelere başladığını duyurdu.

Geçtiğimiz yılı Roma'da kiralık olarak geçiren Nikola Kalinic, başkent ekibinde genelde Edin Dzeko'nun arkasında yedek olarak bekledi ve 19 maçta 5 golle oynadı. Beşiktaş, Nikola Kalinic ile her konuda anlaşma sağlarken, Atletico Madrid'le görüşmelerin devam edildiği belirtildi.

Beşiktaş ve Atletico Madrid arasındaki tek sorun Madrid'in siyah beyazlılardan 4 milyon Euro talep edip Hırvat golcüyü bonservisiyle göndermek.

Beşiktaş ise Atletico Madrid'e kiralama teklifi yaptı. Siyah Beyazlıların 4 milyon Euro bütçesi olmaması sebebiyle başkent ekibine zorunlu satın alam seçeneğiyle kiralama teklifi yaptı.

Beşiktaş, Kalinic'i renklerine bağlamak için satış gerçekleştirmek zorunda. Beşiktaş yönetimi Vida'yı bonservisiyle göndermek için gelen teklifleri değerlendiriyor.

Nikola Kalinic, Atletico Madrid'e serbest kalma isteğini iletse de Madrid bu teklifi kabul etmedi.

İspanya basını Beşiktaş'ın, Nikola Kalinic'in zorunlu satın alma seçeneğiyle 1 yıl kiralanması konusunda Atletico Madrid'le anlaşma sağladığını duyurdu.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi de Kalinic'in transferini doğruladı ve transferin yüzde 90 oranında bittiğini ifade etti. (Skorer)

Etiketler :