Beşiktaş, forvet transferinde sona geldi

Beşiktaş, forvet transferinde sona geldi

Cenk Tosun, Hulk, Diego Costa, Fode Koita, Bony, Niasse... Yönetim, çok sayıda isim ile temasa geçti.

Ajans Beşiktaş - Cenk Tosun, Hulk, Diego Costa, Fode Koita, Bony, Niasse... Yönetim, çok sayıda isim ile temasa geçti. Forvet transferinde artık sona gelindi. İşte, ince eleyip sık dokuyan Kara Kartal’ın golcü arayışındaki son durum...

Hulk ülkesine gidiyor

Brezilyalı yıldız, 1.5 sezon için 4 milyon Euro istedi. Yapılan sıkı pazarlıklarda ne Hulk indirime yanaştı, ne de Beşiktaş Yönetimi bu rakama çıkmayı kabul etti. 

Brezilya basınına göre, birçok talibi bulunan tecrübeli forvet sonunda kararını verdi. Hulk’un, “Büyük bir proje” diyerek Atletico Mineiro’nun kendisine sunduğu teklifi kabul ettiği ve resmi açıklamanın kısa süre içerisinde yapılacağı iddia edildi

''Dönmeye hazırım!''

Cenk Tosun, İngiltere’den mesajı gönderdi, dönmeye hazır olduğunu söyledi! Everton’da bir türlü Ancelotti’nin gözüne girmeyi başaramayan Milli yıldız, NTV Spor’a konuştu.

Cenk, “Everton ile Beşiktaş’ın anlaşması halinde yeniden Siyah-Beyazlı formayı giymeye hazırım. Sezon sonuna kadar Beşiktaş’a katkı vermek isterim. Eğer Everton onay verirse, benim için sorun olmaz” dedi. 

Yıldız futbolcu, EURO 2020 öncesi düzenli olarak forma giymek istiyor. Beşiktaş, Cenk’i bedelsiz kiralamaya çalışıyor.

Diego Costa can sıkıyor

Adaylar arasında Diego Costa, taraftarı en çok heyecanlandıran isimlerin başında geliyor. Ancak Brezilya asıllı İspanyol futbolcunun her görüşmede farklı bir taleple masaya oturması, Beşiktaş Yönetimi’nin sabrını taşma noktasına getirdi.

Siyah-Beyazlılar, dünyaca ünlü golcü ve menaceriyle son bir görüşme yaparak teklifini sunacak, “Ya kabul edin ya da bizim için bu iş biter” mesajını verecek.

Bony&Niasse son tercih

Yönetim, en kötü senaryo için de hazırlık yaptı. Listedeki hiçbir oyuncuyla anlaşma sağlanamaması ihtimaline karşılık bonservisi elinde bulunan Wilfried Bony ve Oumar Niasse söz kesildi.

Her iki golcü de Beşiktaş’tan gelecek haberi bekliyor. Yönetim, bu ikili arasında tercih yapmak zorunda kalırsa son sözüteknik patron Sergen Yalçın’a bırakacak.

Koita bitmeye yakın

Beşiktaş, sezon başında transfer edemediği Fode Koita için yeniden Kasımpaşa’nın kapısını çaldı.

Yıldız futbolcuyu kadro dışı bırakan Lacivert-Beyazlılar bu kez görüşmelerde ılımlı bir tavır takınıyor. Beşiktaş’ın Jeremain Lens ile takas teklifine Kasımpaşa’nın sıcak baktığı belirtildi. 

Ancak Hollandalı oyuncunun maaşı konusunda Siyah-Beyazlılar’dan destek bekleniyor. Koita transferi için taraflar anlaşmaya yakın. (Fanatik - Orhan Yıldırım)

Etiketler :