Beşiktaş, forvet transferini bitirecek!

Beşiktaş, forvet transferini bitirecek!

Alvaro Negredo için Valencia’yla satın alma opsiyonlu kiralama konusunda el sıkışan Kartal, 31 yaşındaki futbolcudan gelecek cevabı beklemeye başladı.

Ajans Beşiktaş - Hücum hattını dünyaca ünlü bir golcüyle güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Alvaro Negredo ve Roberto Soldado’yu radarına almıştı. 2 futbolcu için de çalışmalarını sürdüren yönetim, önceliği Negredo’ya vermişti.

31 yaşındaki futbolcunun menacerini önceki gün Marbella kampına çağıran ve bir görüşme gerçekleştiren yönetim, yıldız futbolcunun cephesinden gelen 6 milyon Euro’luk (24 milyon TL) maaş talebine bonuslarla birlikte 4 milyon Euro’luk (16 milyon TL) karşılık vermişti. Tecrübeli futbolcunun kulübü Valencia’yla satın alma opsiyonlu kiralama konusunda el sıkışan Kartal, başarılı isimden yarın gelecek habere kilitlendi.

Swensea, 6 milyon Euro önerdi
Geçen sezon kiralık olarak Middlesbrough’ta çıktığı 39 maçta 10 gol ve 5 asistlik performans sergileyen yıldız oyuncuyla bir diğer Ada ekibi Swansea City’nin de ilgilendiği bildirildi. Negredo’nun menacerinin bugün İngiliz temsilcisiyle yapacağı görüşmeden alınacak sonuca göre Beşiktaş’a dönüş yapacağı öğrenildi. Başarılı futbolcunun, Şampiyonlar Ligi faktörü sebebiyle Beşiktaş’a sıcak baktığı konuşulurken Swensea’nın oyuncunun talep ettiği 6 milyon Euro’luk (24 milyon TL) maaş talebini karşılayabileceğini ilettiği kaydedildi.

2+1 yıllık anlaşma
Negredo’nun alternatifi olarak bir diğer İspanyol golcü Roberto Soldado’yu belirleyen Siyah-Beyazlılar, 32 yaşındaki futbolcu için kulübü Villareal’e 2.5 milyon Euro (10 milyon TL) satın alma, oyuncunun kendisine de sezonluğu 1.5 milyon Euro’dan (6 milyon TL) 2+1 senelik sözleşme önermişti. Beşiktaş Yönetimi’nin bu teklif konusunda da tecrübeli futbolcuya yarına kadar süre verdiği ifade edildi. Beşiktaş’ın, gelecek hafta içerisinde forvet transferine nokta koyması bekleniyor. (Fanatik)

Etiketler :