Beşiktaş Galatasaray derbi şifresiz CANLI İZLE

Beşiktaş Galatasaray derbi şifresiz CANLI İZLE

Herkesin merakla beklediği Beşiktaş - Galatasaray derbi maçını canlı izlemek mümkün.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Süper Lig'de Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Maç saat 19:00'da başlayacak.

Beşiktaş - Galatasaray derbisi saat kaçta, hangi kanalda ve nasıl canlı izlenecek? Hepsinin cevabı bu haberde. Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki oynanacak maç öncesi ve sonrası tüm gelişmeleri Ajans Beşiktaş farkıyla ajansbesiktas.com internet sitesinden ve @ajansbesiktastr Twitter adresinden takip edebilirsiniz.

YAYINCI KURULUŞ

Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak ekranlara gelecek. Bilindiği üzere beIN Sports kanalları Digitürk'ün abonelerine özeldir. Dolayısıyla bu kanalı ve bugünkü maçı ücretsiz izleyebilmek mümkün değildir. Süper Lig maçları için Digitürk'in spor paketlerine abone olabilirsiniz. Ayrıca Digitürk'ün internet platformu Digitürk Play ile de maçı izlemeniz mümkün. Derbi mücadelesini paket satın alarak izleme tercihinde bulunabilirsiniz.

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

RADYO 1 MAÇ ANLATIMI

Aynı zamanda maçı TRT Radyo-1'den de naklen anlatımla canlı olarak dinleyebilirsiniz.

MAÇI TRT RADYO1'DEN CANLI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KAÇAK YAYINLAR

Sporseverlerin çokca başvurduğu yayın siteleri Justin TV ve netspor12 olarak öne çıkıyor. Ancak internet üzerinden yapılan bu kaçak yayınlara itibar etmemenizi öneririz. Bu yayınlar Digitürk'teki maç yayınlarının yurt içi ve yurt dışından izinsiz bir şekilde internete aktarılması şeklinde gerçekleşmektedir. Bu yayınları yapan internet siteleri, kötü yayın kalitesi ile maçı 5 dakikaya varan gecikmelerle aktarmaktadır. Aynı zamanda bu sitelerde uygunsuz reklamlarla, kimlik dolandırıcılığı, bilgisayara spam/virüs bulaştırma gibi sorunlarla da karşı karşıya kalabilirsiniz.

YABANCI SPOR KANALLARI

Diğer yandan Türkiye dışındaysanız ve Türksat dışında kalan yabancı uyduları gören çanak antenler ile uydu cihazlarına sahipseniz ve/veya yabancı TV yayın platformlarına üyeyseniz Digitürk'ün anlaşmalı olduğu yabancı kanalların yayın akışlarını takip edebilir, maçı yabancı bir kanaldan farklı dilde izleme yolunu seçenebilirsiniz.

Etiketler :