Beşiktaş garantilerse, rotasyon yapacak!

Beşiktaş garantilerse, rotasyon yapacak!

Monaco’yu rövanşta da devirmesi halinde son 16 biletini cebine koyacak olan Kartal’da teknik heyet, Porto ve Leipzig maçlarında Medel, Lens gibi az süre alan oyunculara şans verecek.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig’deki 4 maçlık galibiyet hasretine Aytemiz Alanyaspor deplasmanında nokta koyan Beşiktaş’ta tüm gözler Monaco maçına çevrilirken, teknik heyet ve yönetimin bu karşılaşma öncesi farklı hesaplar yaptığı belirlendi.

Fransa’da 2-1 yendiği güçlü rakibini rövanşta da mağlup etmek isteyen siyah-beyazlı takım, Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkmayı garantilerse son iki maçta kadroda dar kapsamlı rotasyona gidilecek. Teknik heyet, Porto ve Leipzig (D) ile oynanacak karşılaşmalarda az süre alan oyunculara da forma verecek.

Geride kalan dönemde özellikle yeni transferlerden Gary Medel ve Jeremain Lens’e fazla şans tanıyamayan Teknik Direktör Şenol Güneş’in son iki maçta bu oyuncuların yanı sıra Necip Uysal, Matej Mitrovic, Orkan Çınar ve Mustafa Pektemek gibi isimlere görev vermeyi planlıyor. (Fanatik)

Etiketler :