Beşiktaş Gençlerbirliği maçı canlı izle

Beşiktaş Gençlerbirliği maçı canlı izle

Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Gençlerbirliği'ni konuk ediyor. Maçı canlı ve şifresiz izlemek mümkün...

Ajans Beşiktaş - Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Gençlerbirliği ile eşleşen Beşiktaş, ilk maçta rakibini Vodafone Park'ta ağırlayacak. Bu akşam oynanacak Beşiktaş - Gençlerbirliği maçı saat 20.30'da başlayacak. Beşiktaş - Gençlerbirliği maçı A Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Ziraat Türkiye Kupası’ndaki maçlarını bu sezon da  Turkuvaz Medya Grubu'nun 3 kanalı yayınlıyor. Yayınlar Turkuvaz Medya grubunun 3 kanalı; ATV, A2 ve A Spor kanallarından yapılıyor. Maçlar çoğunluklar A Spor ve A2 kanallarından veriliyor. A2, ATV'nin kardeş kanalıdır. ATV'de yeterli süre olmadığı için Türkiye Kupası'ndan çoğu maçlar, A2 ve A Spor kanallarında yayınlanıyor.

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

A Spor HD kanalını izleyebilmeniz için çanak anteninizin Türksat 4A uydusuna ayarlı olması gerekmektedir.  Türksat 4A uydusuna dönük çanak anteniniz varsa uydu cihazınızın kurulum menüsünden frekans ekle (bazı cihazlarda transponder ekle, manuel kanal arama veya benzeri olabilir) menüsünü açın. Uydu adı kısmında "Türksat 4A" seçin. Uydu seçimini yaptıktan sonra bir alt kısmında bulunan frekans kısmına 12054 sayısını girin. Polarizasyon kısmında H - Yatay seçin. Sembol kısmına 27500 sayısını girin. FEC değerini bir çok uydu cihazı otomatik seçmektedir, bu değeri değiştirmeyebilirsiniz. FEC değerini değiştirmek isterseniz A Spor HD yayınının FEC'i 5/6. Bütün frekans değerlerini düzgün girdikten sonra aramayı başlatıp yayınınızı izleyebilirsiniz.

A Spor HD kanalını uydu alıcısında nasıl izlerim?

UYDU İSMİ: Türksat 4A2 
KANALIN FREKANSI: 120543 
POLARİZASYON: H - Yatay4 
SEMBOL ORANI: 275005 
FEC DEĞERİ: 5/66 
ŞİFRELEME: Şifresiz

DIGITURK: 88. kanal
TİVİBU: 81. kanal
D-SMART: 80. kanal
TELEDÜNYA: 142 ve 143 . Kanal

Etiketler :