Beşiktaş - Genk maçının hakemi kim? İşte cevabı...

Beşiktaş - Genk maçının hakemi kim? İşte cevabı...

Genk, UEFA Avrupa Ligi I Grubu üçüncü maçında Genk ile karşılaşacak. Maçın hakem ekibi belli oldu...

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I Grubu üçüncü maçında Genk ile karşılaşacak. Siyah-beyazlılar gruptaki ikinci maçında Malmö’ye 2-0 mağlup olmuştu. Beşiktaş - Genk maçı 25 Ekim Perşembe günü saat 22:00'de İstanbul'daki Vodafone Park'ta oynanacak. Beşiktaş, aynı puanda olduğu rakibi Genk'i yenerek taraftarlarına Göztepe deplasmanındaki yenilgiyi unutturmak istiyor. 

Karşılaşmayı Polonya'dan Daniel Stefanski yönetecek. Stefanski'nin yardımcıları Marcin Boniek ve Dawid Igor Golis olacak. Beşiktaş son 5 maçında 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşadı. Genk ise son 5 maçında 4 galibiyet ve 1 mağlubiyetlik performans sergiledi. İddaa'da maçın kodu 178 olarak açıklandı.

Hakem Daniel Stefanski, daha önce Beşiktaş'ın herhangi bir maçını yönetmedi. 1977 doğumlu hakem kariyer boyunca 179 maç yönetti. Bu maçlarda ev sahibi takımın kazanma oranı %41, misafir takımın kazanma oranı %33 ve beraberlik oranı ise %26 olarak kayda geçmiş. Hakemin maç başına 3,7 sarı kart gösterme istatistiği bulunuyor.

Daniel Stefanski daha önce 1 Türk takımının maçını yönetmişti. Fenerbahçe'nin 2-1 yenildiği Vardar Skopje maçını bu hakem yönetmişti.

Etiketler :