"Beşiktaş gerçek bir Şampiyonlar Ligi takımı"

"Beşiktaş gerçek bir Şampiyonlar Ligi takımı"

Beşiktaş, RB Leipzig'i Vodafone Park'ta 2-0 ile geçti ve gruptaki puanını 6'ya yükseltti.

Ajans Beşiktaş - Siyah-beyazlı takımın golleri Ryan Babel ve Anderson Talisca'dan geldi. Gollerin asistlerini Cenk Tosun ve Ricardo Quaresma yaptı. Beşiktaş, bu galibiyet ile grubunda 2'de 2 yaptı ve puanını 6'ya yükseltti. Gruptaki liderliğini koruyan Beşiktaş, gruptan çıkma adına da iyi bir adım attı.

Ntv Spor'da yayınlanan Spor Servisi adlı programda yorumculuk yapan Mehmet Demirkol, karşılaşmayı değerlendirdi. Deneyimli yorumcu, şu ifadeleri kullandı;

"Beşiktaş gerçek bir Şampiyonlar Ligi takımı olduğu için oyunu kısa sürede 2-0'a getirdi. Leipzig, ikinci yarıda çok iyi oynadı ama henüz Şampiyonlar Ligi takımı olmadıkları için skor bulamadılar. Muhtemelen Werner'in sese duyarlılık problemi var. Bilmiyorsa da öğrenmiş oldu. Dengesi bozuldu Werner'in. Geçmiş olsun diyelim. Leipzig'in ikinci yarıdaki oyununda seyircinin de parmağı var. Oyuncu bu atmosferde oynamak ister.Fabri'nin hakkını verelim. Geldiğinden beri benim seyrettiğim en iyi performansıydı.Adriano tamamen zekası ile oynuyor oyunu. Olsaydı çok daha iyi olabilirdi."

Etiketler :