Beşiktaş geri adım atmadı, Ersin Düzen ve Tümer Metin özür diledi!

Beşiktaş geri adım atmadı, Ersin Düzen ve Tümer Metin özür diledi!

Sergen Yalçın hakkında yaptığı yorumlar nedeniyle tepki çeken Ersin Düzen, siyah beyazlı camiadan özür diledi.

Ajans Beşiktaş - Ersin düzen, Ankaragücü maçı sonrası Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın için Tümer Metin’in kullandığı “paranoyak” ifadesi için bu akşam yayınlanan stadyum programında şu açıklamayı yaptı;

''Perşembe günü Ankaragücü - Beşiktaş maçını değerlendiriyorduk. Halk arasında bir deyim olarak kabul edilen ve Sergen Yalçın'ın basın toplantısı hakkında yaptığımız değerlendirme esnasında o kelime Beşiktaş taraftarlarınca farklı şekilde algılandı. Programı seyretmeyenler olabilir. Sosyal medyada o kelime yer alınca insanlar farklı şekilde algılayabilirler. Bunu anlayışla karşılışıyorum. Bu anlamda herhangi bir yanlış anlaşılma olmaması açısında ben Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, yönetici Emre Kocadağ ve Sergen Yalçın ile konuştum."

"ARKASINDA, ÖNÜNDE HERHANGİ BİR AMAÇ YA DA KASIT YOKTUR"

"Bazen söylemek istediğiniz ile ağzınızdan çıkan kelime başka bir şeydir. O kelime sosyal medyaya düşünce farklı yorumlanabilir. Arkasında önünde herhangi bir amaç, kasıt olmadığını ifade ederim. Sayın başkan ve sayın Kocadağ ve Sergen hoca da bizim samimiyetimize inandığından dolayı bu konuyla ilgili herhangi bir sıkıntı yaşamadığımızı ifade edelim. Yanlış anlayan, yanlış düşünen ya da farklı yorumlayan Beşiktaş taraftarlarına bu mesajımızı iletmek istedim. Onlar da umarım bu samimiyetimize inanırlar ve kabul ederler."

BEŞİKTAŞ'TAN ANINDA CEVAP

Düzen’in bu açıklamasının ardından sosyal medyada Beşiktaş taraftarları, Ersin’in düzenin özür dilemesi için kampanya başlatırken, Beşiktaş iletişim sorumlusu Erol kaynar ise resmî siteden yaptığı açıklamada Ersin düzenin konuyu çevirdiğini ifade etti. İşte Erol Kaynar'ın o açıklaması;

''Futbol Takımımızın Süper Lig’de Ankaragücü ile oynadığı maçın ardından ülkemizin güzide yayın kuruluşlarından TRT Spor’da yayınlanan Stadyum programında, Takımımızın haklarını saha kenarında canla başla savunan Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın, paranoyaklıkla itham edilmiş, ardından programın moderatörü Ersin Düzen, sonraki yayında amacını aşan bu ifadeleri düzelteceğini tarafımıza bildirmişti. Sabırla özür dilemesini bekledik ancak Ersin Düzen’in bugünkü programda konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamayı büyük bir şaşkınlıkla takip ettik.

Türk futbolunun saygıdeğer isimlerinin başında gelen Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın hakkında saygı sınırlarını aşan ifadeler kullanan Ersin Düzen, bugünkü programda başta Teknik Direktörümüz olmak üzere Camiamızdan ve taraftarlarımızdan özür dileyeceği yerde, deyim yerindeyse top çevirmeyi tercih etmiş ve küstah bir tavırla milyonlarca Beşiktaşlının aklıyla dalga geçmeye çalışmıştır.

Yaptığı hatayı kabul edip özür dileme erdemi gösteremeyen Ersin Düzen ile yine aynı programda, altyapımızdan yetişerek, görev aldığı her maçta şanlı armamız için terinin son damlasına kadar mücadele eden futbolcumuz Necip Uysal’ın emeklerini itibarsızlaştırmaya çalışan yorumcu Tümer Metin’i esefle kınıyoruz!

Bu olayda olduğu gibi; 117 yıllık dev bir çınar, milyonlarca gönülvereni olan Kulübümüzü temsil eden; Başkanımıza, Yönetim Kurulumuza, Teknik Direktörümüze ve sporcularımıza yönelik haddini aşan ifadelere gerektiği şekilde cevap verileceğini ilan eder, spor medyasının temsilcilerinin dikkatine önemle sunarız.''

ERSİN DÜZEN ÖZÜR DİLEMEK ZORUNDA KALDI!

Ersin Düzen de Erol kaynar’ın bu açıklamasını yayında okuyarak, Beşiktaş camiasından özür diledi. İşte Ersin Düzen’in Beşiktaş camiasından özür dilediği o açıklama:

"Eğer yaptığım açıklamalarım küstah biri tavır olarak değerlendirilmiş ise, böyle düşünüldüyse ben özür diliyorum.''

"Bir şey itiraf edeyim. Türkiye'de duygusal anlamda bağlı olduğum ilk teknik direktör Sergen Yalçın'dır. Sergen hocanın kalbimde ayrı yeri vardır. Dün de konuştuk. 'Ya buna mı takılıyorsunuz? Takmayın kafanıza' dedi."

TÜMER METİN DE ÖZÜR DİLEDİ

Düzen’in ardından Tümer Metin de hem Sergen Yalçın’dan, hem de “halı sahada bile oynatmam” dediği Necip Uysal’dan özür dileyrek, ''Ben önce kaptanım Sergen Yalçın'dan, sonra Sergen hocadan, Necip kardeşimden ve Beşiktaş camiasından özür diliyorum. Bizim de bazen ifade etmekte zorlandığımız zamanlar olur." ifadelerini kullandı.

Etiketler :