Beşiktaş, Gignac'a teklifte bulundu iddiası

Beşiktaş, Gignac'a teklifte bulundu iddiası

Forvet transferi arayışında olan Beşiktaş'ın Fransız forvet Andre-Pierre Gignac'a reddedilmesi zor bir teklif yaptığı iddia edildi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın forvet transferi gelişmesinde flaş bir olay yaşandı! Fransız basını, Beşiktaş'ın Meksika'da Tigres forması giyen Andre-Pierre Gignac için resmi teklifte bulunduğunu iddia etti.

Gignac'a yapılan teklifin çok cazip olduğu ve Fransız yıldızın Beşiktaş'a karşı olumsuz bir teklif vermediği, düşünmek için zaman istediği belirtildi.

''TEKLİFİN ÇOK YÜKSEK OLMASI LAZIM''

Geçtiğimiz günlerde Meksika basınına konuşan Tigres Sportif Direktörü Angel Garza, Gignac'ın ayrılığı hakkında ''Gignac, bu takımın önemli bir parçası. Eğer onu satacaksak, gelen teklifin çok yüksek olması lazım'' diye konuşmuştu.

ORMAN: ''BİZE GELMEK İSTİYORLAR''

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ise ''Dışarıda ve içeride olmak üzere birçok oyuncu bize gelmek istiyor. Ancak kulüpleri, Beşiktaş'ı adeta bir piyango gibi görüyorlar. Bizim mali yapımız, bütçe planlamamız var. Her kim olursa olsun taviz vermeyiz. Transfer süresi azalsa da son saate kadar temaslarımız sürecek. Bir golcü almak istiyoruz ama açıkçası bizim için olmazsa olmaz değil. Öncelik, kulübümüzün mali planına uyması'' sözlerini sarf etti. (Sporx)

Etiketler :