Beşiktaş - Greuther Fürth hazırlık maçı CANLI (12.01.2019)

Beşiktaş - Greuther Fürth hazırlık maçı CANLI (12.01.2019)

Devre arası hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Beşiktaş, hazırlık maçında Greuther Fürth ile karşı karşıya geliyor. Karşılaşmayı CANLI takip edebilirsiniz. 

Liglerdeki 2018-2019 sezonu çerçevesinde takımlar lig maçları dışında hazırlık maçları ile çalışmalar yapıyor. Bugünkü maçlardan biri de Beşiktaş ile Greuther Fürth arasındaki mücadele olacak. 12 Ocak 2019 Cumartesi günü Antalya'da Gloria Sports Arena'da oynanacak Beşiktaş - Greuther Fürth maçının başlangıç saati TSİ 15:00 olarak açıklandı. Eğer Türkiye dışındaysanız, bulunduğunuz ülkenin yerel saatine göre maç saatini araştırınız.

Beşiktaş - Greuther Fürth hazırlık maçı hava muhalefeti nedeniyle iptal edilmiştir.

Beşiktaş - Greuther Fürth maçı hangi kanalda? Beşiktaş - Greuther Fürth maçını canlı veren kanal var mı? Beşiktaş - Greuther Fürth canlı izlemek isteyen taraftarlar yayın yapacak kanalları araştırıyor.

Beşiktaş - Greuther Fürth maçını canlı veren kanal bulunmuyor. Ancak bu maçı Türk kanalları aracılığı ile izleyebilmek mümkün değil. Türkiye'den hiç bir kanal ve platform bu maçı yayın akışı içine almadı. Maç saatine kadar BJK TV ya da başka bir kanalın mücadeleyi yayınlayacağını açıklaması durumunda bunu haberimizden öğrenebilirsiniz.

Beşiktaş, devre arası hazırlıkları kapsamında Helmond Sport ile oynadığı mücadeleyi 1-0, Afjet Afyonspor ile oynadığı mücadeleyi ise 5-1 kazanmıştı.