Beşiktaş - Gyirmot hazırlık maçı CANLI izle

Beşiktaş - Gyirmot hazırlık maçı CANLI izle

Beşiktaş ikinci hazırlık maçını bugün Gyirmot ile yapıyor. Maçı canlı izlemek isteyen taraftarlar yayın ekranı arıyor.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş 2018-2019 sezonunun hazırlıklarına devam ediyor. Siyah beyazlılar Slovakya kampında hazırlıklarını sürdürürken ikinci hazırlık maçını da bugün yapacak. Beşiktaş dün akşam Macaristan'ın Nemzeti Bajnoksag Ligi takımlarından BFC Siofok ile yapmıştı.

Beşiktaş Futbol Takımı bugün ise yeni sezon çalışmalarını sürdürdüğü Slovakya kampındaki ikinci hazırlık maçında Macar ekibi Gyirmot ile karşı karşıya geliyor. Karşılaşma TSİ 15.00 itibariyle başladı.

Beşiktaş bu maç dışında yurt dışı kamplarında; BFC Siofok, Gyirmot FC Gyor, Shaktar Donetsk, CSKA Moskova, Reading ve Krasnodar ile hazırlık maçları oynayacak.

Beşiktaş'ın bugünkü hazırlık maçındaki 11'i:

99 Ersin
20 Necip (K)
2 Mitrovic
12 Medel
88 Caner
18 Tolgay
10 Oğuzhan Özyakup
17 Lens
8 Babel
30 Love
95 Larin

Yedekler:
97 Utku
14 Fatih
6 Oğuzhan Aydoğan
70 Marlon Bülent Üçüncü
4 Mertcan Açıkgöz
22 Aras
15 Orkan
11 Mustafa Pektemek

Beşiktaş Gyirmot maçını canlı izlemek isteyen taraftarlar internet üzerinden "Beşiktaş Gyirmot canlı izle" veya "Beşiktaş hazırlık maçı canlı yayın" şeklinde aramalar yapmaya başladı bile! Taraftarlar, Beşiktaş Gyirmot maçını şifreli veya şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor.

Ancak üzülerek belirtmeliyiz ki Beşiktaş-Gyirmot mücadelesinin bir yayıncı kanalı bulunmuyor. Beşiktaş dahil 3 büyüklerin hazırlık maçlarının yayın haklarını elinde bulunduran kuruluşun D-Smart olduğu biliniyor. Ancak D-Smart bu hakkını bilinmeyen nedenlerle kullanmıyor veya kullanamıyor. Yayın hakkı elinde olmadığı için Beşiktaş'ın resmi TV kanalı BJK TV'nin de yayın yapması mümkün değil.

Macaristan tarafında ise herhangi bir yerel yayıncı yok. Bu yüzden maçın yabancı kanallarda da bulunabilmesi imkansız. Sporseverlerin çokca başvurduğu yayın siteleri justintv, lshunter, netspor12, netspor23 ve netspor27 olarak öne çıkıyor. Ancak internet üzerinden yapılan bu kaçak yayınlara itibar etmemenizi öneririz. 

Maça dair tüm bilgiler ve ayrıntı haberler her zaman olduğu gibi Ajans Beşiktaş'ta yer alacak.

Etiketler :