"Beşiktaş hak ederek kazandı"

"Beşiktaş hak ederek kazandı"

Takvim gazetesi yazarı Oktay Derelioğlu mücadeleyi değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - İşte Derelioğlu'nun değerlendirmeleri: Beşiktaş'ın coşkulu taraftarı karşısında maça hızlı başlama isteği vardı. Ama bunu Bursa gerçekleştirdi. Bursa dün rakibine önde baskı yaptı. Le Guen'in ekibi "Biz buraya top oynamaya geldik" mesajını verdi. İlerleyen dakikalarda Beşiktaş taraftarı oyuna etki yaptı ve Kartal, Tosic ile kornerden golü buldu. Ama devamında Beşiktaş çok basit bir gol yedi. Öyle ki; Stancu tüm Beşiktaş takımını çalımlamış gibi gözükerek Delarge'a asist yaptı. Bu da Beşiktaş'ın savunma dizilişinde sorun yaşadığını ortaya çıkardı. Eğer bu tarz hataları Şampiyonlar Ligi'nde de yaparsanız telafisi güç olur.

​NEGREDO YETERSİZ
Atiba'nın takıma dönüşü etkisini gösterdi. Attığı golle de moral buldu. Cenk de dün gol atamasa da pozisyonlara girdi. Oyuna sonradan giren Negredo bence hala yetersiz ve büyük bir soru işareti.

Beşiktaş dün zor da olsa kazandı ve kiritik bir 3 puan kazandı. Takımın şu anki performansı ve kadro kalitesi Bursa'yı yenmek için yetse de Devler Ligi için bence yetersiz. Ama şöyle bir kural vardır; "Kazanan daima haklıdır." Beşiktaş da dün hak ederek kazandı ve bu sezon ilk kez bir araya geldiği taraftarına güzel bir hediye verdi.

MAÇIN EN İYİSİ TOSIC
Tartışılan isimdi. Ama dün çok iyiydi

MAÇIN EN KÖTÜSÜ QUARESMA
Her zamanki gibi dün de etkisizdi.

Etiketler :