Beşiktaş hazırlık maçında galip!

Beşiktaş hazırlık maçında galip!

Beşiktaş Sompo Japan, hazırlık maçında Zlatorog Lasko'yu 78-62 mağlup etti.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Sompo Japan Takımımız karşılaşmaya; Kenan Sipahi, Kyle Gibson, Burak Can Yıldızlı, Joe Alexander ve Robin Benzing beşiyle başladı.

Mücadeledeki ilk sayılarını Burak Can Yıldızlı'nın dış atışından kazanan takımımız, ilk dakikalarda başarılı atışlar yapamadı ve skor üstünlüğünü rakibine verdi.

Çeyreğin son 4 dakikasına girilirken savunma sertliğini arttıran ekibimiz, bu başarılı oyununu hücuma da yansıttı ve ilk bölüm 18-18 eşitlikle sona erdi.

İkinci çeyreğe baskılı başlayan siyah-beyazlılarımız ilk 4 dakikada 27-22 öne geçmeyi başardı. İlk yarının sona dakikalarında dış atışlarda başarılı olamayan ve savunmada açıklar veren takımımız, farkın erimesine engel olamadı ve 36-36 eşitlikle devre sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına takımımız; Kenan Sipahi, Enes Berkay Taşkıran, Erkan Veyseloğlu, Robin Benzing ve Samet Erdi Geyik beşiyle çıktı.

Karşılıklı basketlerle başlayan ikinci yarının ilk 5 dakikasını siyah-beyazlılarımız, 42-40 önde geçti. Duşan Cantekin ve Kyle Gibson'ın etkili oyunuyla farkı açan takımımız, bu çeyreği 55-48 önde bitirdi.

Son bölüm karşılıklı basketlerle başladı ve ekibimiz ilk 5 dakikayı 63-58 üstünlükle geçti. Kyle Gibson ve Samet Erdi Geyik'in basketleriyle rakibinin farkı eritme çabalarını sonuçsuz bırakan Beşiktaş Sompo Japan Takımımız karşılaşmadan 78-62 galibiyetle ayrıldı.

Karşılaşmada en skorer oyuncumuz 14 sayı, 2 ribaund ve 2 asist ile oynayan Kyle Gibson olurken onu; 13 sayı, 7 ribaund ve 2 asistle Burak Can Yıldızlı ve 12 sayı, 5 ribaund ve 4 asistle Samet Erdi Geyik takip etti.

Basketbolcularımızın istatistikleri şu şekilde;

Ömer Utku Al: 4 ribaund - 3 asist 

Robin Benzing: 9 sayı - 1 ribaund 

Enes Berkay Taşkıran: 2 sayı - 1 asist - 1 ribaund 

Erkan Veyseloğlu: 6 sayı - 3 asist - 5 ribaund 

Duşan Cantekin: 8 sayı - 1 asist - 1 ribaund 

Can Maxim Mutaf: 6 sayı - 2 asist - 1 ribaund 

Joe Alexander: 6 sayı - 2 asist - 1 ribaund 

Kenan Sipahi: 2 sayı - 3 asist - 2 ribaund

Etiketler :