Beşiktaş, hazırlık maçında İstanbulspor'u 2-1 yendi

Beşiktaş, hazırlık maçında İstanbulspor'u 2-1 yendi

Beşiktaş, liglere verilen milli arada İstanbulspor ile bir hazırlık maçı yaptı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, hazırlık maçında karşılaştığı Spor Toto 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor'u Mustafa Pektemek ve Ricardo Quaresma'nın golleriyle 2-1 yendi.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde oynanan maça Beşiktaş; Loris Karius, Dorukhan Toköz, Yusuf Bildik, Fatih Aksoy, Caner Erkin, Kartal Kayra Yılmaz, Necip Uysal, Oğuzhan Aydoğan, Ricardo Quaresma, Mustafa Pektemek ve Vagner Love 11 ile başladı.

15. dakikada Barış Örücü’nün golüyle geriye düşen siyah-beyazlılar, 18. dakikada Mustafa Pektemek’in golüyle skoru eşitledi ve ilk yarı 1-1 berabere tamamlandı.

46. dakikada Loris Karius ve Oğuzhan Aydoğan yerlerini Utku Yuvakuran ve Rıdvan Yılmaz’a bıraktı. 65. dakikada Caner Erkin’in yerine Mehmet Yılmaz, 75. dakikada ise Vagner Love’un yerine Yusuf Atasoy oyuna dahil oldu. 85. dakikada Ricardo Quaresma’nın attığı golle Beşiktaş sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Maçta, U21’den 6, U19’dan 1 isim görev alması dikkat çekti. Karşılaşmada U21 Takımı'ndan Mehmet Yılmaz, Yusuf Bildik, Oğuzhan Aydoğan, Kartal Yılmaz, Yusuf Atasoy, Marlon Bülent Üçüncü ve U19 Takımı'ndan ise Rıdvan Yılmaz forma giydi.

Etiketler :