Beşiktaş Hentbol Takımı'ndan sağlık durumu hakkında bilgilendirme

Beşiktaş Hentbol Takımı'ndan sağlık durumu hakkında bilgilendirme

Süper Lig’in 5. haftasında 24 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Güneysuspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş Aygaz Takımı'nda sakat ve cezalı oyuncuların sayısı 7’ye yükseldi.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig’in 5. haftasında 24 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Güneysuspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş Aygaz Takımı'nda sakat ve cezalı oyuncuların sayısının 7’ye yükseldiği açıklandı. İşte Beşiktaş'ın açıklaması;

''Hem Süper Lig hem de Avrupa’da yoğun bir maç temposuna giren siyah beyazlılarımızın yakasını talihsizlikler bırakmıyor. Josip Buljubasic’in Covid 19 testinin pozitif sonuç vermesiyle başlayan kötü gidişat; Ramazan Döne, Ozan Arifoğlu, Austris Tuminskis, Doğukan Keser ve son olarak Hugo Lima’nın da Magdeburg maçında sakatlanmasıyla devam etti.

Amatör Branşlar Doktorumuz Ayhan Optur, sakatlığı bulunan hentbolcularımızın sağlık durumları ile ilgili olarak şunları söyledi:

Doğukan Keser, sağ hamstring grade 2 yırtık tanısıyla 2 haftadır tedavidedir. Tedavi süreci 2 hafta daha devam edecektir.

Ozan Arifoğlu’nun sağ soleus kasında gerilme ve ödem bulunmaktadır. Oynama kararı maç günü verilecektir.

Ramazan Döne’nin sağ addüktör kasında grade 2 yırtık mevcuttur. Tedavi sürecinin 1 haftası geçen oyuncunun tedavisi 3 hafta daha devam edecektir.

Austris Tuminskis’in sağ diz ön çapraz bağında yüksek dereceli yırtık ve iç menisküs konpleks yırtık mevcuttur. Oyuncunun pre-op tedavisi sonrası ameliyatı planlanacaktır.

Hugo Lima’nın sağ addüktör kasında grade 2 yırtık bulunmaktadır. Oyuncunun tedavisi 4-5  hafta olarak planlanmıştır.

14.10.2020 tarihinde yapılan Covid 19 testi pozitif sonuçlanan Josip Buljubasic’in Sağlık Bakanlığı protokolü gereğince karantinası devam etmektedir.”

Ayrıca, ekibimizin pivotu Mehmet Demirezen de Beykoz maçında gördüğü kırmızı kart sebebiyle Güneysu maçında cezalı durumda olacak.

Beşiktaş Aygaz Takımımız, bu durumda Rize deplasmanına 3 kaleci ve 7 oyuncu ile gidecek. Mücadele, 24 Ekim Cumartesi günü saat 16:00’da Güneysu Spor Salonu’nda oynanacak.

Etiketler :