Beşiktaş, Hulk'a son teklifini iletti

Beşiktaş, Hulk'a son teklifini iletti

Brezilyalı forvet, 1.5 sezon için 4.5 milyon Euro isterken siyah-beyazlı yönetim, kulübün 1 milyon Euro’luk bütçesi nedeniyle pazarlıklara kapılarını kapattı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Hulk'un 1.5 yıllığına 4.5 milyon Euro net maaş ve bonuslu sözleşme isteğine karşılık; 3 milyon Euro net maaş ve 200 bin Euro şampiyonluk primi, Avrupa'ya katılım, maç başı ve gol bonusu önermişti. Yönetim, takım harcama limitlerindeki şartlar gereği maksimum teklifin bu olduğunu daha fazla artırmayacaklarını Hulk'a iletti.

5 KULÜBÜN TRANSFER LİSTESİNDE

Kartal, teklife olumsuz yanıt alması halinde alternatif isimlere yönelecek. Ailesiyle birlikte Brezilya'da bulunan golcü futbolcuya ise her geçen gün yeni teklifler geliyor. Hulk, Beşiktaş'ın yanı sıra Türkiye'den Trabzonspor'un da gündeminde. Ayrıca Porto, Atletico Mineiro ve Palmeiras Hulk için sıraya giren diğer kulüpler.

KEYİFLER SÜPER!

Beşiktaş, Göztepe maçı hazırlıklarını dün yaptığı idmanla tamamladı. Özellikle takımlar halinde oynanan ayak tenisi maçları oldukça keyifli geçti.

CANER, BEŞİKTAŞ'TAN 1.3 MİLYON TL İSTİYOR

BU sezon başında Fenerbahçe'ye dönen Caner Erkin'in alacaklarından dolayı eski kulübü Beşiktaş'ı icraya verdiği haberleri 24 Eylül 2020'de medyaya yansımıştı. Milli futbolcunun siyah-beyazlılardan istediği rakam da belli oldu. Beşiktaş Futbol Yatırımları AŞ'den KAP'a gönderilen finansal denetim raporunda, Caner Erkin'in başvurusu üzerine İstanbul 6. İcra Müdürlüğü'nün 1 milyon 268 bin 798 TL bedelli senet alacağı talepli icra takibi başlattığı belirtildi. (Sabah)

Etiketler :