Beşiktaş için Ospina ve Bacca iddiası

Beşiktaş için Ospina ve Bacca iddiası

Beşiktaş'ın transferde David Ospina ile birlikte Carlos Bacca'yı da almak istediği iddia edildi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta Fabri'nin ayrılmasının ardından kaleci arayışları devam ederken Arsenal'de forma şansı bulamayan David Ospina'nın kiralanması konusunda anlaşma zemini aranıyor. Kolombiyalı kalecinin yanında vatandaşı olan ve bonservisi Milan'da bulunan Carlos Bacca'nın da gündeme geldiği iddia edildi. Güney Amerika basınında yer alan haberlere göre Milan'dan ayrılmak isteyen ve geçen sezon kiralık oynadığı Villarreal'de kalmayı hedefleyen Bacca için Beşiktaş'ta başka bir tercih olabilir. Villarreal'in oyuncunun maliyetini karşılama konusunda sıkıntı yaşadığı ve bu nedenle Beşiktaş'ın elinin güçlenebileceği belirtildi. 

David Ospina kimdir? Ospina'nın oynadığı takımlar

Ospina profesyonel kariyerine 2005 yılında Atlético Nacional takımında başlamıştır. Los Verdolagas ile üst üste iki şampiyonluk gördükten sonra Fransız ekibi OGC Nice'ye transfer olmuştur. 2014 yılında Arsenal ile dört yıllık bir sözleşme imzalamıştır. 2015-2016 sezonu ara transfer döneminde Borussia Dortmund'a transfer olmuştur.

Kolombiya ile ilk maçına Uruguay karşısında çıkarak en genç ikinci Kolombiyalı kaleci olmuştur. Brezilya'da yapılan 2014 Dünya Kupası'nda çeyrek finale kadar giden takımın kadrosunda yer almıştır. (Futbol Arena)