Beşiktaş için oynamadı iddiası!

Beşiktaş için oynamadı iddiası!

Celtic’in Ajax’la oynadığı Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında Ukrayna asıllı Danimarkalısı Erik Sviatchenko'yu Beşiktaş için oynatmadığı iddia edildi.

Ajans Beşiktaş - Marcelo’nun gitmesi ve Atınç’ın da sakatlanmasından sonra Beşiktaş’ta stoper transferi zorunluluk haline geldi... Siyah-beyazlılarda Erik Sviatchenko ismi bir numaraya oturdu. İskoç Scotsman gazetesi ise ilginç bir iddia ortaya attı. Celtic’in Ajax’la oynadığı Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında Ukrayna asıllı Danimarkalı oyuncuyu Beşiktaş’a giderse, gruplarda oynayabilmesi için oynatmadığı iddia edildi.

25 yaşındaki Danimarkalı stoper, kariyerine Viborg FF altyapısında başladı. Başarıları, İskoçya futbolunun köklü kulüplerinden Celtic takımının dikkatini çekti ve 2.5 milyon Euro bonservis bedeli ile renklerine bağladı. Geçtiğimiz sezon Celtic forması ile toplamda 43 maça çıktı ve 1 gol, 1 asistlik bir performans gerçekleştirdi. Oyuncunun transfermarkt değeri 2.75 milyon Euro. Bonservisi ise 2020 yılının Haziran ayında son bulacak. (Fotospor)

Etiketler :