Beşiktaş için, yerli ve yabancı basında bugün 8 isim yazıldı. İşte o 8 isim ve kariyerleri

Beşiktaş için, yerli ve yabancı basında bugün 8 isim yazıldı. İşte o 8 isim ve kariyerleri

Beşiktaş için, yerli ve yabancı basında bugün 8 sim yazıldı. İşte o 8 isim ve kariyerleri

Ajans Beşiktaş - Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Sampdoria’dan Bartosz Bereszynski, Atalanta'dan Castagne, Roma’dan Karsdorp ve Milan’dan Cristian Zapata Beşiktaş'ın listesinde.

Bartosz Bereszynski kimdir?

26 yaşında Polonyalı futbolcu Bartosz Bereszynski, sağ bekte forma giyiyor. 1.82 boyundaki Bartosz Bereszynski, 2017'de Legia Varşova'dan 2 milyon euro bonservis bedeliyle Sampdoria'ya transfer oldu. Bartosz Bereszynski bu sezon Sampdoria formasıyla tüm kulvalarda 15 maçta forma giydi ve 1 asist yaptı.  

Timothy Castagne kimdir?

23 yaşında Belçikalı futbolcu Timothy Castagne, sağ bekte forma giyiyor. 1.85 boyundaki Timothy Castagne, 2017'de Genk'den 6 milyon euro bonservis bedeliyle Atalanta'ya transfer oldu. Timothy Castagne, bu sezon Atalanta formasıyla tüm kulvalarda 14 maçta forma giydi ve 1 gol attı.

Rick Karsdorp kimdir?

23 yaşında Hollandalı futbolcu Rick Karsdorp, sağ bekte forma giyiyor. 1.84 boyundaki Rick Karsdorp, 2017'de Feyenoord'dan 14 milyon euro bonservis bedeliyle Roma'ya transfer oldu. Rick Karsdorp, bu sezon Roma formasıyla tüm kulvalarda 3 maçta forma giydi.

Cristian Zapata kimdir?

32 yaşında Kolombiyalı futbolcu Cristian Zapata, stoperde forma giyiyor. 1.87 boyundaki Cristian Zapata, 2013'de Villarreal'den 6 milyon euro bonservis bedeliyle Milan'a transfer oldu. Cristian Zapata, bu sezon Milan formasıyla tüm kulvalarda 14 maçta forma giydi ve 1 gol attı.

Sabah Gazetesi ise 3 isim yazdı. Atalanta’dan Timothy Castagne, Lazio’dan Patric Gabarron ve Sampdoria’dan Bartosz Bereszynski.

Patric Gabarron kimdir?

25 yaşında İspanyol futbolcu Patric Gabarron, sağ bekte forma giyiyor. 1.84 boyundaki Patric Gabarron, 2015'de Barcelona B takımından 500 bin euro bonservis bedeliyle Lazio'ya transfer oldu. Patric Gabarron, bu sezon Lazio formasıyla tüm kulvalarda 7 maçta forma giydi.

Yabancı basından 2 isim

Başkan Fikret Orman ve transfer komitesinin İtalya'da olması nedeniyle de İtalyan basını Milan'ın orta saha oyuncusu Alen Halilovic'in adını yazdı.

Alen Halilovic kimdir?

22 yaşında Hırvat futbolcu Alen Halilovic, orta sahada forma giyiyor. 1.69 boyundaki Alen Halilovic, 2018'de Hamburg'dan bedelsiz olarak Milan'a transfer oldu. Alen Halilovic, bu sezon Milan formasıyla tüm kulvalarda 3 maçta forma giydi.

Cezayir'in Competition sitesinin haberine göre Beşiktaş, scout ekibinin takip ettiği Cezayir Ligi takımlarından MC Algier'in 21 yaşındaki Malili orta sahası Aliou Dieng ile ilgileniyor.

Aliou Dieng kimdir?

22 yaşında Malili futbolcu Aliou Dieng, orta sahada ön libereda forma giyiyor. 1.84 boyundaki Aliou Dieng, 2018'de ülkesinin takımlarından Djoliba'dan bedelsiz olarak Cezayir ekibi MC Algier'e transfer oldu. Aliou Dieng, bu sezon MC Algier formasıyla tüm kulvalarda 15 maçta forma giydi.

Beşiktaş Muhabiri Kartal Yiğit, Asist Analiz radyo'da yaptığı açıklamada Beşiktaş'ın Hakan Çalhanoğlu ile ilgilendiğini iddia etti.

Hakan Çalhanoğlu kimdir?

24 yaşında olan Hakan Çalhanoğlu, orta saha ve sol kanatta forma giyiyor. 1.78 boyundaki Hakan Çalhanoğlu, 2017'de Bayer Leverkusen'den 21 milyon 300 bin euro bonservis bedeliyle Milan'a transfer oldu. Hakan Çalhanoğlu, bu sezon Milan formasıyla tüm kulvalarda 22 maçta forma giydi ve 1 gol attı, 6 asist yaptı.