Beşiktaş iki isimden birini alacak!

Beşiktaş iki isimden birini alacak!

Ocak ayında kadrosunu en azından iki yeni takviye ile güçlendirmek isteyen siyah-beyazlılar, öncelikli olarak forvet arayışlarına yöneldi.

Beşiktaş'ın elindeki listenin ilk iki sırasında ise Ryan Babel (29) ve Gabriel Barbosa (20) yer alıyor. Resmi görüşmelerin önümüzdeki hafta yüz yüze yapılacağı öğrenildi.

Siyah-beyazlıların istediği Babel'in sözleşmesi 31 Aralık 2016'da sona eriyor. Deportivo'nun sözleşmeyi uzatma opsiyonu bulunuyor. Ancak Deportivo'nun Babel ile aynı mevkide oynayan Denis Cheryshev'e kanca atması Babel ile yolların ayrılacağı şekilde yorumlanıyor. Deportivo'da iyi bir sezon geçirse de 6 aylığına 110 bin euro'ya oynayan Babel'in menajerinin 1 milyon euro imza parası ve 2+1 yıllık sözleşme için yılda da 1 milyon 250 bin euro istemesi ise kafaları karıştırdı.

Kartal'ın transfer listesinde ikinci sırada yer alan isim 'Gabigol' lakaplı Gabriel Barbosa...

Sezon başında Santos'tan İnter'e transfer olan 20 yaşındaki forvet, bugüne kadar beklediği şansı bulamadı. İtalyan ekibinde sadece 16 dakika görev yapan Gabigol, daha fazla forma giyebileceği bir kulübe gitmek istiyor.

İnter, tecrübe kazanması için Las Palmas'ın da istediği Gabigol'ü Ocak'ta kiralık olarak vermeyi düşünüyor. İnter, Genoa'dan Rincon'u almak için Gabigol'ü takasta kullanmayı da planlıyor.

Gabigol'ün menajeri Wagner Ribeiro oyuncusunun Ocak'ta kiralık ayrılabileceğini açıklamıştı. Sözlerini iyice sertleştiren Ribeiro, "3 aydır sadece 16 dakika şans buldu. Onun için 30 milyon euro ödediler ama nasıl davrandıklarına bakın. Gelecek mi? Şu an için bilmiyorum ama böyle olmaz. Durumu bu kadar karışık hale getirmelerine gerek yoktu" ifadelerini kullandı. Beşiktaş yönetiminin de Gabigol'ü satın alma opsiyonlu 6 ay kiralamak için İnter kulübünün kapısını çalacak. (Sabah)