Beşiktaş ile Dorak Tour işbirliği için imza attı!

Beşiktaş ile Dorak Tour işbirliği için imza attı!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile Dorak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Serdar Körükçü, sponsorluk anlaşmasına imza attı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş ile Dorak Tour arasındaki işbirliğiyle ilgili basın toplantısında, başkan Fikret Orman ile (Dorak Tour) Dorak Holding Yönetim kurulu Başkanı Ahmet Serdar Körükçü basın mensuplarının önüne geçti.

Ahmet Serdar Körükçü:
40 yıldan beri turizm sektöründeyiz. Ama bu bir ilk. Turizm ile sporu biraraya getirmek ayrı bir mutluluk. Bugünden itibaren hızlı bir şekilde Beşiktaş'ı her ülkeye götüreceğiz. Hem kalplere hem de gönüllere dokunacağız. Sosyal medya ve basında tanıtımlar başlayacak.

Gelecek hafta Malezya'da Beşiktaş'ı tanıtacağız. 300 bin misafir ağırladık 2018'de. Buraya gelen her misafiri buradaki stada getireceğiz ve herkese 1 tane forma satacağız. Başka bir basın toplantısında icraatlarımızı anlatırız. Çok tarihi bir imza. İnşallah Beşiktaşımıza çok şey katacağız.

1 ay içinde Kapadokya'da Beşiktaş'ın balonunu yaptırıyoruz. Ek bir ücretle bu balona binecek misafirler ve toplanan ücret Beşiktaş'a aktarılacak. Gönlümüz istiyor ki Japonya'da bir turnuva yapalım. Kagawa ile birlikte. Japonya'da bir yaz kampı istiyoruz.

Fikret Orman:
Uzakdoğu turumuz var bu sene. Belki Beşiktaş taraftarını da götüreceğimiz bir organizasyon yapabiliriz.

Terör eylemleri nedeniyle turist sayısı azaldı, fakat bu sene yükseliş trendi başladı. Dolmabahçe Sarayı ve Deniz Müzesi'ne ziyaretler artıyor. Marka değeri çok önemli.

Ahmet Serdar Körükçü:
Biz özellikle tur programlarımıza Beşiktaş'ı ekleyeceğiz. Japonya'nın 3 büyük firmasından biri ile Türkiye üzerine yatırımlar yapıyoruz. İnşallah onların da desteğini alacağız.

Ahmet Serdar Körükçü:
Sadece Japon futbolcu değil, uzak doğudan başka futbolcuların da Beşiktaş'a gelmesine destek vermek isteriz.

Etiketler :