Beşiktaş ile Galatasaray arasında dev takas iddiası!

Beşiktaş ile Galatasaray arasında dev takas iddiası!

Beşiktaş stoper arayışlarını tüm hızıyla sürdürüyor. Transfer çalışmalarında ön plana çıkan isim ise Galatasaray'dan Maicon oldu. Beşiktaş'ın Maicon karşılığında Galatasaray'a Gökhan Töre'yi önereceği öğrenildi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Başkanı Orman'ın, ara transfer döneminde 1 ya da 2 stoper alacağını açıklamasının ardından yeni adaylar da ortaya çıkmaya başladı. Bunlardan birinin de Galatasaray'ın gözden çıkardığı ve göndermek istediği isimlerden biri olan Maicon olduğu öğrenildi.

Sarı-kırmızılılar, Terim'in takımda istemediği Maicon'a kulüp arayışlarını sürdürüyor. Körfez'i istemeyen ve Brezilya'ya dönmesi konusunda ise yapılan tekliflerin yetersiz kaldığı ortamda sambacı, Fenerbahçe'den sonra Beşiktaş'a da mesaj gönderdi.

Orman'ın "Bir değil iki stoper" alacaklarını açıklamasından sonra Maicon'un menajeri siyah-beyazlılarla temas kurdu. Güneş'in izin vermesi durumunda, sürpriz bir Maicon-Töre takasının gündeme gelebileceğini konuşulmaya başlandı.

Maicon, Galatasaray'dan senelik 2.2 milyon euro garanti para + bonuslar kazanıyor. Beşiktaş yönetiminin, sarı- kırmızılı kulüple anlaşılması durumunda 30 yaşındaki Brezilyalıya senelik 1.8 milyon euro önereceği ifade edildi.

Maicon, bu sezon Galatasaray formasıyla toplamda 20 maçta forma giyerken bu maçların 15'inde ilk 11'de sahaya çıktı. Maicon, görev aldığı maçlarda 1 gol ve 1 asiste imza atarken 1 de sarı kart gördü. (Fotomaç)

Etiketler :