Beşiktaş ilk teklifini yaptı! Milan, Bacca'nın gidişine sıcak bakıyor

Beşiktaş ilk teklifini yaptı! Milan, Bacca'nın gidişine sıcak bakıyor

Milan, Siyah-Beyazlılar’ın Carlos Bacca için yaptığı satın alma opsiyonlu kiralama teklifini değerlendirmek için süre istedi. İtalyan devinin, Torino’lu Andrea Belotti’nin transferini gelecek hafta içerisinde noktalayıp Bacca’nın gidişine onay vermesi bek

Ajans Beşiktaş - Fanatik gazetesinde yer alan habere göre Geçen sezon kadroda bulunan Vincent Aboubakar ve Demba Ba’yla yola devam etmeme ihtimali bulunan yönetim, forvet transferi için de harekete geçti. Kulübe menajerler aracılığıyla önerilen Kolombiyalı golcü Carlos Bacca’ya olumlu yanıt veren ve kulübü Milan’la ilk teması kuran Siyah-Beyazlılar, satın alma opsiyonlu kiralama önerisini Serie A ekibine sundu.

2 yıl önce Sevilla’dan 30 milyon Euro (120 milyon TL) bonservis bedeliyle transfer ettikleri oyuncusunu ilk etapta göndermeye sıcak bakmayan Kırmızı-Siyahlılar’ın; Porto’dan Andre Silva’yı alması, Torino’dan da Belotti’yi kadrosuna katmak üzere olması sebebiyle ayrılığa yeşil ışık yaktığı belirtildi.

314 milyon TL’lik transfer
Torino’lu Andrea Belotti’nin transferini için 80 milyon Euro’luk (314 miyon TL) bütçe hazırlayan ve şu anda bütün enerjisini bu konuya harcayan Milano ekibinin, Siyah-Beyazlılar’dan Bacca konusunda süre istediği, tarafların bu konuya gelecek hafta nokta koymayı planladığı öğrenildi.

Etiketler :