Beşiktaş kasayı dolduruyor

Beşiktaş kasayı dolduruyor

Porto, Leipzig ve Monaco'yu yenerek Şampiyonlar Ligi'nde 3'te 3 yapan Beşiktaş rekor bir gelir elde etti. Siyah-beyazlılar kalan maçlarından puan ya da puanlar alırsa bu gelir daha da katlanacak.

Ajans Beşiktaş - UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3'te 3 yapan Beşiktaş yakaladığı başarıların yanı sıra kazandığı gelirle de Türk futbol tarihine geçecek... Siyah-Beyazlılar büyük bir sürpriz yaşanmaz ve gruptan çıkarsa 43 milyon Euro (184 Milyon TL)'nun üzerinde bir gelir elde edecek.

Temsilcimiz Beşiktaş başka bir Türk temsilcisi Şampiyonlar Ligi'nde yer almadığı için 20 Milyon Euro'ya yakın bir yayın geliri kasasına koydu. Bu gelir dışında Şampiyonlar Ligi ayak bastı parası ise 12.7 milyon Euro...

184 Milyon TL'yi geçebilir...

Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda oynadığı Porto, Leipzig ve Monaco maçlarını kazanan Beşiktaş her bir galibiyet için 1.5 milyon Euro kazandı. 1 puan daha alırsa gruptan çıkmayı garantileyen siyah-beyazlılar son 16'ya kaldığı için de 6 milyon Euro'luk bir meblanın sahibi olacak.

Gruptan çıkması halinde 43 milyon Euro (184 Milyon TL)'nun üzerinde gelir elde edecek siyah-beyazlılar kalan 3 maçtan alacağı puanlarla bu rakamı daha da artırabilir. (Fanatik)

Etiketler :