Beşiktaş-Kayserispor maçı nerede oynanacak? Açıklama geldi...

Beşiktaş-Kayserispor maçı nerede oynanacak? Açıklama geldi...

Spor Toto Süper Lig'in 7'nci haftasındaki Beşiktaş - Kayserispor karşılaşması, Vodafone Park'ta oynanacak.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Kulübü'nün Vodafone Park'ın zeminindeki sorunlar nedeniyle Kayseri'de oynama talebinde bulunduğu Beşiktaş - Kayserispor maçının İstanbul'da oynanacağı bildirildi. Kayserispor Başkanı Erol Bedir'in, "Fikret Orman'ın saha bakımı nedeniyle maçı Kayseri'de oynama talebini kabul ettik" açıklamasının ardından gözlerin çevrildiği Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) siyah beyazlı kulübe olumlu yanıt çıkmadı. 

Kayserispor konuyla ilgili bir açıklama yayınlarken, "Kayserisporumuzun, Spor Toto Süper Lig 7. haftasında Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşmanın, Beşiktaş JK tarafından Kadir Has Stadyumu’nda oynama talebi Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu tarafından kabul görmemiştir. Müsabaka program çerçevesinde İstanbul’da oynanacaktır. Büyük taraftarımızın ve kamuoyunun bilgisine sunarız." denildi.

NE OLMUŞTU?

Beşiktaş'ın, deplasmanda Fenerbahçe'ye konuk olduğu maç sonunda Şenol Güneş gazetecilerin sorularını yanıtlarken, Kayserispor ile Vodafone Park'ta yapılacak maçın, saha zemininin kötü olması nedeniyle Kayseri'ye alınma olasılığı hakkında da konuşmuştu. Güneş, "Saha zeminiyle ilgili sorunlar var. Düzelmezse Kayseri'ye gideriz. Nasıl bir gelişme var biz bilmiyoruz, başkan biliyor. Şimdi sizinle konuşmaktan korkuyorum." demişti.

Öte yandan Kayserispor Başkanı Erol Bedir de konuyla ilgili dün bir açıklama yapmıştı. Cumartesi günü İstanbul’da oynanması gereken Beşiktaş maçının Kayseri’de oynanma ihtimalinin olduğunu belirten Bedir, "Az ihtimal değil, yüzde 51’in üzerinde bir ihtimal. Sanıyorum bu konu bugün netleşir. Çünkü diğer kulüple de konuşup müsaade almışlar. Biz de 'Tamam' dedik. Bunu kabul etmemizdeki en önemli etken, son maçta 2-0 yenilmemize rağmen taraftarlarımızın takımlarına ciddi bir şekilde sahip çıkması oldu. Eğer maç Kayseri'de oynanırsa daha dolu tribünlerde Beşiktaş ile baş edebileceğimizi düşünüyoruz. Deplasmanda da olsa takımımız alışkın, oradan da puan ya da puanlarla dönebilecek güçtedir" ifadelerinde bulunmuştu.

Etiketler :