Beşiktaş-Kayserispor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş-Kayserispor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası’nda Beşiktaş bu akşam Kayserispor'u konuk edecek.

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası D Grubu'ndaki ikinci maçında bugün Kayserispor'u Vodafone Arena'da ağırlayacak. Kupa mesaisindeki ilk sınavında Darıca GB'ni deplasmanda 2-1 yenen siyah-beyazlılar, Bolu'yu evinde 3-0'la geçen rakibi karşısında 2'de 2 yapmayı hedefliyor. Ancak Beşiktaş – Kayserispor maçının, galibiyetin çok daha ötesinde anlama sahip bir amacı bulunuyor.

Kombine kartlarının geçersiz olacağı karşılaşmanın bilet satışından elde edilecek gelir, cumartesi gecesi Beşiktaş – Bursaspor maçı sonrasındaki menfur terör saldırısında şehit düşenlerin ailelerine bağışlanacak. Kulüp internet sitesinde “Teröre asla boyun eğmeyeceğiz! Tek yürek olmak için, şehitlerimiz için tüm sporseverleri, Süper Lig takımlarının taraftarlarını Kayseri maçımıza bekliyoruz” çağrısı yapıldı.

Saat 20:30’da başlayacak olan Beşiktaş – Kayserispor maçı ATV’den canlı yayınlanacak.

Beşiktaş'ın bundan önceki Darıca maçı, daha az bilinen ve karasal anten yayında olmayan A2 kanalından yayınlanmıştı. Maçların yayınlandığı ATV-aSpor-A2 kanallarını işleten kanal yönetimi bu kez maçı ATV'den verme kararı almış.

Etiketler :