Beşiktaş - Kayserispor maçı "zemin" nedeniyle Kayseri'ye mi alınacak? İşte son durum...

Beşiktaş - Kayserispor maçı "zemin" nedeniyle Kayseri'ye mi alınacak? İşte son durum...

Beşiktaş - Kayserispor maçı, zeminin kötü olması sebebiyle Kayseri'ye mi alınacak? İşte detaylar...

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında 29 Eylül Cumartesi günü oynanacak Beşiktaş-Kayserispor maçının Kayseri'ye alınma ihtimali güçleniyor.

6. haftanın kapanış maçında Beşiktaş, deplasmanda Fenerbahçe'ye konuk oldu. Maç sonunda Şenol Güneş gazetecilerin sorularını yanıtlarken, Ligin 7. haftasında Kayserispor ile Vodafone Park'ta yapılacak maçın, saha zemininin kötü olması nedeniyle Kayseri'ye alınma olasılığı hakkında da konuştu.

Güneş, "Saha zeminiyle ilgili sorunlar var. Düzelmezse Kayseri'ye gideriz. Nasıl bir gelişme var biz bilmiyoruz, başkan biliyor. Şimdi sizinle konuşmaktan korkuyorum." dedi.

Kararın bugün netleşmesi bekleniyor.

"BEŞİKTAŞ İLE KAYSERİ’DE OYNAYABİLİRİZ"

Öte yandan Kayserispor Başkanı Erol Bedir de konuyla ilgili bugün bir açıklama yaptı.Cumartesi günü İstanbul’da oynanması gereken Beşiktaş maçının Kayseri’de oynanma ihtimalinin olduğunu belirten Bedir, "Az ihtimal değil, yüzde 51’in üzerinde bir ihtimal. Sanıyorum bu konu bugün netleşir.

Çünkü diğer kulüple de konuşup müsaade almışlar. Biz de 'Tamam' dedik. Bunu kabul etmemizdeki en önemli etken, son maçta 2-0 yenilmemize rağmen taraftarlarımızın takımlarına ciddi bir şekilde sahip çıkması oldu. Eğer maç Kayseri'de oynanırsa daha dolu tribünlerde Beşiktaş ile baş edebileceğimizi düşünüyoruz. Deplasmanda da olsa takımımız alışkın, oradan da puan ya da puanlarla dönebilecek güçtedir" ifadelerinde bulundu.

Etiketler :