"Beşiktaş kazanmalıydı"

"Beşiktaş kazanmalıydı"

Beşiktaş Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Hayri Ülgen derbi mücadelesini kaleme aldı. İşte detaylar...

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk golü Beşiktaş'ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel'den 40. dakika geldi. Mücadelenin ilk yarısı Beşiktaş'ın üstünlüğü ile tamamlanırken Fenerbahçe ikinci yarı 70. dakika Ayew'in golüyle duruma eşitlik geitrdi. Karşılaşma 1-1 gollü beraberlikle tamamlandı.

Takvim gazetesinden Hayri Ülgen, Fenerbahçe - Beşiktaş mücadelesini değerlendirdi. İşte Hayri Ülgen'in yazısı:

Türkiye'nin iki güzide kulübü ve dev derbisi olarak bilinen dünkü maçtan hiç keyif almadım. İnanın ne derbiye yakışan bir oyun ne de futbolculara yakışan bir oyundu. 2 takım da acemiydi. Aslında Beşiktaş'ın kadrosu, oyun sistemi doğru işleseydi 13.5 yıl sonra Beşiktaş orada tarih yazacaktı.
Oyunun geneline baktığımızda iki takım da pozitif bir futbol oynamadı.
Bir nevi kör döğüşüydü.
Tabii ki futbolu güzelleştirenler de vardı. Bunlardan biri de Babel'di.
Babel'i nereye koyarsan koy ustalığı, kalitesi üst seviyede. Dün santrforda başladı golünü attı, orta sahaya yardım etti, gerektiğinde geldi defanstan da top çıkardı.

GÜNEŞ YANLIŞ YAP
Bravo Babel. Sen Fener kalesine füze attın. Pepe ilerlemiş yaşına rağmen sahanın en çok koşan, en iyi mücadele eden ve en iyi defans oynayan oyuncusuydu. Fenerbahçe'de bir tek Hasan Ali Beşiktaş'la tek başına savaştı.
Şut attı, pres yaptı, kanatları iyi kullandı ve golün asistliğini de yaparak adeta tek başına Fenerbahçe takımını temsil etti. Şenol Güneş Beşiktaş galipken 2 yanlış değişiklik yaptı. Biraz da bu galibiyetin kaçmasından Güneş sorumludur.
Karius da gerçekten Beşiktaş'ın can simididir. Bu da iyi bilinsin.

MAÇIN EN iYİSi BABEL
Her yerde o vardı. Enfes bir gol attı.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ QUARESMA
Dünkü maçta sahada adeta yoktu..

Etiketler :