"Beşiktaş kendine geldi"

"Beşiktaş kendine geldi"

Vatan Gazetesi Ömer Güvenç Güntekin Onay, Beşiktaş'ın Göztepe'yi 5-1 yendiği maçı değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş, Göztepe'yi 5-1 ile geçerken goller sırasıyla Anderson Talisca, Gary Medel, Dusko Tosic, Cyle Larin ve Ryan Babel'den geldi. Beşiktaş, bu galibiyet ile puanını 56'ya çıkardı ve zirve takibini sürdürdü.

Vatan Gazetesi Spor Yazarı Ömer Güvenç, mücadeleyi kaleme aldı;

"KÖTÜ oynadığı haftaları geride bırakan Beşiktaş geçen hafta Aytemiz Alanya’yı bu hafta da Göztepe’yi yenerek rakiplerine hiç bir yere kaçamazsınız ensenizdeyim dedi. Atiba,Oğuzhan, Tolgay ve Quaresma gibi önemli oyunculardan yoksun olan Beşiktaş’ın ne yapacağı merak ediliyordu. Göztepe’ye 5 gol atarak yapacağını yaptı. Bence Caner hariç çok fazla öne çıkan oyuncusu yoktu, takım olarak iyiydiler. Bu arada Talisca’ya inanılmaz bir gol attıran, onun dışında da iyi oynayan Caner’in çıkarılışına aklım ermedi.

AKLIMIN ermediği bir diğer konu da maç 3 olmuş, Gökhan Töre gibi bir oyuncu neden oyuna girmez? Hazır değilse neden kulübede? Gökhan kazanılması gereken bir oyuncu. Medel’in golünde Babel’in asisti mükemmeldi. Babel’in attığı golde de Talisca’nın egoist davranmaması futbol ahlakıydı. Özetle Beşiktaş, bundan sonraki maçlarının hepsini kazanmak mecburiyetinde. Kazanacak ve Başakşehir ile G.saray’ın tökezlemesini bekleyecek.

SELÇUK ŞAŞIRTTI!

GÖZTEPE’YE gelince hiç de tahmin etmediğim bir performans gösterdiler. Bir tek Halil bir şeyler yapmaya çalışan oyuncuydu.. O da tek başına yetmedi. Selçuk benim özellikle profesyonelliğini çok beğendiğim bir oyuncu. Ama oyundan çıkarken yaptığı tavırlar hiç hoş değildi. Rotman’ın kırmızı kartına gelince zorla kendini attırdı..."

Etiketler :