Beşiktaş, Khouma Babacar'ı transfer edecek mi? Teklife ilk tepkiler geldi

Beşiktaş, Khouma Babacar'ı transfer edecek mi? Teklife ilk tepkiler geldi

Beşiktaş, Sassuolo'nun 26 yaşındaki golcüsü Khouma Babacar'ı transfer etmek için çalışma başlatmıştı. Son durum ne?

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta forvet transferi çalışmalarında gündeme gelen son isim Sassuolo oyuncusu Khouma Babacar oldu. Burak Yılmaz transferinden önce Ocak ayında Beşiktaş ile anılan golcü futbolcu için İtalya'dan yeni transfer iddiası geldi.

Sky İtalia'nın haberine göre Beşiktaş, Sassuolo'nun 26 yaşındaki golcüsü Khouma Babacar'ı transfer etmek için çalışma başlattı. Beşiktaş'ın Babacar için sunduğu teklifin cazip olduğu vurgulandı.

Öte yandan Senegalli oyuncunun İtalya'da kalmak istediği ifade edilirken, İstanbul'dan gelen teklifin değerlendirmeye alınacağı aktarıldı. Khouma Babacar, son dönemlerde Beşiktaş'ın yanı sıra Galatasaray ve Fenerbahçe'yle de anılmıştı.

Kariyerine Fiorentina takımında başlayan Babacar, Tacing, Padova, Modena ve Sassuolo formaları giydi. İtalyan kulübüyle 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Babacar, bu sezon 29 lig maçında 7 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

Senegal milli takımı formasını 3 kez terleten Khouma Babacar, futbol eğitimini Fiorentina altyapısında aldı. Khouma Babacar kariyerinde sadece 1 kez yurt dışına çıkarken, İspanya'nın Racing kulübünde forma giydi. (Futbol Arena)

Etiketler :