Beşiktaş kulübesinde hücumcu krizi! İşte muhtemel 11'ler...

Beşiktaş kulübesinde hücumcu krizi! İşte muhtemel 11'ler...

Kasımpaşa deplasmanında lider Beşiktaş’ın yedek kulübesinde sadece iki ofansif oyuncu yer alabilecek. Oğuzhan ve Gökhan Töre dışında kulübede hücum oyuncusu bulunmayacak.

Ajans Beşiktaş - Milli aradan hasarlı bir şekilde çıkan Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Sergen Yalçın bugün Kasımpaşa deplasmanında sahaya süreceği kadroya çok güvenirken, yedek kulübesiyle ilgili ciddi sıkıntı yaşıyor. Aboubakar, Mensah ve Hasic’in sakat, Cenk Tosun ve Dorukhan’ın Kovid-19, Ghezzal’ın ise cezalı olması teknik heyeti özellikle oyuna müdahale konusunda zorlayacak gibi görünüyor.

Sağ bekte Necip’e, sağ kanatta Rosier’e görev vermeyi planlayan Sergen Yalçın’ın maçı başladığı gibi bitirmeye çalışacağı ifade edildi. Üç gündür takımla çalışabilen Gökhan Töre’yi bu nedenle 11’de sahaya sürmeyi düşünmeyen Yalçın’ın, Necip-Rosier ikilisine sıcak baktığı aktarıldı.

Kafasındaki 11’i belirleyen siyah-beyazlı teknik adamın, oyuna ofansif anlamda müdahale etme şansının az olmasından yakındığı öğrenildi. Yedek kulübesinde Oğuzhan ve Gökhan Töre dışında ofansif oyuncusu bulunmayan Sergen Yalçın’ın, geriye düşmeleri veya golün gecikmesi halinde sıkıntı yaşayabileceklerini dile getirdiği kaydedildi.

Hücumcu Rıdvan!

N’Sakala’ya 11’de görev verecek olan Yalçın, bu maçta sol bek Rıdvan’ı da ofansif bir isim gibi düşünecek. Deneyimli çalıştırıcı maçın seyrine göre Rıdvan’ı hücuma güç katması için sahaya sürecek.

Bu arada Sergen Yalçın’ın ciddi eksiklere rağmen Kasımpaşa karşısında ofansif oyun anlayışından taviz vermeyeceği öğrenildi. Siyah-beyazlı hocanın, oyuncularıyla yaptığı toplantıda topa sahip olmalarını ve hücum üstünlüğünü elde tutmalarını istediği bildirildi.

Muhtemel yedekler

Eksikler yüzünden Beşiktaş bugün büyük ihtimalle 21 yerine, 19 kişilik kadroyla sahaya çıkacak. Siyah-beyazlı takımın yedek kulübesinde muhtemelen şu isimler yer alacak: Utku Yuvakuran (kaleci), Emre Bilgin (kaleci), Rıdvan Yılmaz (sol bek), Bilal Ceylan (sağ bek), Francisco Montero (stoper), Serdar Saatçı (stoper), Oğuzhan Özyakup (orta saha), Gökhan Töre (sağ kanat)

MUHTEMEL 11'LER

Kasımpaşa: Ramazan, Hedergjonaj, Brecka, Tosic, Haddadi, Drinkwater, Yusuf, Aytaç, Hajradinovic, Varga, Thelin

Beşiktaş: Ersin, Necip, Weliton, Vida, N'Sakala, Josef, Rosier, Atiba, Ljajic, N'Koudou, Larin

(Milliyet)

Etiketler :