Beşiktaş Kulübü'nden şehitler için anma töreni

Beşiktaş Kulübü'nden şehitler için anma töreni

Beşiktaş Kulübü, 10 Aralık 2016'da Vodafone Park etrafında alçak terör eyleminde yaşamını yitirenler için anma töreni düzenledi.

Ajans Beşiktaş - 10 Aralık 2016 tarihinde Vodafone Park yakınında yaşanan hain terör saldırısında şehit düşenler, vefatlarının ikinci yıl dönümünde Şehitler Anıtı’nda düzenlenen törende dualarla anıldı.

Anma törenine; İkinci Başkan Serdal Adalı, Genel Sekreter, İcra Kurulu Başkanı Ahmet Ürkmezgil, Hukuktan Sorumlu, İcra Kurulu ve Transfer Komitesi Üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Genel Koordinatör Levent Çifter, Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, futbolcular; Tolga Zengin, Necip Uysal, Oğuzhan Özyakup, amatör şubelerinve altyapı takımlarının teknik ekip ve sporcuları, kulüp personeli, taraftarlar, emniyet mensupları, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Törende; Adalı ve Ürkmezgil, anıta çelenk, futbolcularımız ise çiçek bıraktı ve şehitlerimiz için dualar edildi. İkinci Başkan Serdal Adalı, anma töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Allah bir daha bize böyle acılar yaşatmasın. Şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. İnşallah, ülkemizde bir daha terör olayı yaşamayız.”

Genel Sekreter, İcra Kurulu Başkanı Ahmet Ürkmezgil, anma töreninde yaptığı konuşmada, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet, geride kalanlara sabır diliyorum. Vefa Karakurdu ve Tunç Uncu kardeşlerimizin acısını ilk günkü gibi hissediyoruz” diye konuştu.

Etiketler :