Beşiktaş, Larin için fiyat yükseltti. İşte Beşiktaş'ın Kanadalı'ya önerdiği yeni ücret

Beşiktaş, Larin için fiyat yükseltti. İşte Beşiktaş'ın Kanadalı'ya önerdiği yeni ücret

Yıllık ücreti için 1,9 milyon avroluk teklif yapılan Kanadalı oyuncu Cyle Larin yine rest çekti. Ahmet Nur Çebi, 26 yaşındaki futbolcuya yeni bir teklif yapmama kararı aldı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta sakatlık krizi bitti, Cyle Larin krizi başladı. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Kanadalı, yeni imza atmak için gösterdiği tavırla tepki çekti.

Yönetim, 26 yaşındaki oyuncuyla sezon başında da masaya oturmuş ancak bir sonuç alınamamıştı. Ocak ayı transfer döneminin yaklaşmasıyla Larin'le pazarlıklar yeniden başladı. İlk olarak 1,5 milyon avrodan üç yıllık sözleşme önerilen yıldız oyuncu bu teklifi kabul etmedi. Beşiktaş'ın teklifi son olarak 1,9 milyon avroya yükseldi ama Larin yine mutlu olmadı.

YALÇIN'DAN DESTEK

Her sezon için 2,5 milyon avrodan üç yıllık sözleşmede direten Larin'in bu tavrı en çok Başkan Ahmet Nur Çebi’yi sinirlendirdi. Çebi, bundan sonra Larin’e yeni bir teklif yapmama karar aldı.

Yıldız oyuncunun menajerinin fiyat yükseltme çabasına kızan Başkan, Sergen Yalçın’la da durum değerlendirmesi yaptı. Tecrübeli çalıştırıcı Larin’nden memnun olduğunu ve kalmasını istediğini ancak kulübün menfaatlerinin her şeyden önemli olması sebebiyle yönetimin her türlü kararının da arkasında olduğunu söyledi. (Türkiye Gazetesi - Murad Tamer)