Beşiktaş, Lascelles'i transfer etmek için uğraşıyor! Peki gelen haberler nasıl?

Beşiktaş, Lascelles'i transfer etmek için uğraşıyor! Peki gelen haberler nasıl?

Siyah-beyazlılar, Newcastle United'ın kaptanı Jamaal Lascelles'i kadrosuna katmak istiyor.

Talksport'ta yer alan habere göre, Beşiktaş, Lascelles'in sözleşmesinin yaz aylarında sona erecek olması dolayısıyla bu transfere sıcak bakıyor. İngiliz ekibinin de bu transfere sıcak baktığı belirtiliyor.

2014/15 sezonunun başında Nottingham Forest'tan Newcastle United'a transfer olan 30 yaşındaki İngiliz savunmacı, Newcastle United forması ile çıktığı 247 karşılaşmada 15 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

Lascelles'in transferi için Beşiktaş'ın Newcastle United'a teklifte bulunduğu ancak henüz bir cevap alamadığı öğrenildi.

Lascelles, Newcastle'da kalmak istiyor

Ancak, The Chronicle'da yer alan habere göre, Lascelles Newcastle United'da mutlu olduğunu ve ayrılmak istemediğini belirtti. İngiliz futbolcunun kulübüyle yeni bir sözleşme konusunda anlaşmayı planladığı ifade edildi.

Bilgiler karışık, durum belirsiz!

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre ise Lascelles, Beşiktaş'a gitmek için Newcastle United'dan izin istedi. Lascelles'in menajerinin kulüple bir görüşme yaptığı ve bu görüşmenin olumlu geçtiği öğrenildi.

Lascelles'in transferi kesinleşir mi?

Lascelles'in Newcastle United'da kalmak istemesi, transferin önündeki en büyük engel olarak görülüyor. Ancak, Beşiktaş'ın ısrarcı olması halinde transferin gerçekleşmesi ihtimal dahilinde. (Kaynak: Bein Sports - Dış Haberler ve Ajansspor - İsa Kethüda)